SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kız Çocuğu Hayatına Son Verdi

0
Güncellendi - 2021-09-28 17:38:06
Kız Çocuğu Hayatına Son Verdi
A- A+ PAYLAŞ

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI.. Ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki kız çocuğu, oturdukları apartmanın çatısından atlayarak hayatına son verdi.

Cuma günü akşamı kalp çarpıntısı şikayetiyle hastaneye götürülen ve tedavisi yapıldıktan sonra Çilesiz Mahallesi'ndeki evine gönderilen M.S., Cumartesi sabah saatlerinde oturdukları apartmanın çatısına çıkarak aşağıya atladı. Ortaokul 7. sınıf öğrencisi olan M.S., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Ölümü çevrede de büyük üzüntü yaratan ve bunalımda olduğu öne sürülen kız çocuğunun intiharından önce çektiği ve bir medya paylaşım sitesine gönderdiği video için de mahkemece erişimin engellenmesi kararı alındığı, laptop ve cep telefonuna incelenmek üzere el konulduğu, soruşturmanın Emniyet Cinayet Bürosu tarafından sürdürüldüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • nesli (2 yıl önce)
    Bizim yan binadan atlamış çok üzüldüm allah annesine babasına yardım etsin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Yılmaz (2 yıl önce)
    Bu ölüme çok üzüldüm.Ama elden bir şey gelmez geride kalanlara sabır diliyorum.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Blade44 (2 yıl önce)
    Haberi okurken canım acıdı Allah anasına babasına sabır versin çocuk daha 13 yaşında çatıdan atlamak ne demek o acil doktoru anlamamış mı o yavrunun halini ne derdi sıkıntısı vardır bilinmez zaman çok kötü ahir zamanı yaşıyor gibiyiz Allah gani gani rahmet eylesin aileye çok büyük sabırlar versin ah be güzel kızım çaren bumuydu...
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Rahmet Etsin İnşaAllahu Teâlâ Kederli Ailesinin başı sağolsun Cenab-Hak CelleCelaluhu SABR-CEMİL İHSAN EYLESİN İnşaAllah
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Muhittin (2 yıl önce)
    Allah ailesine sabırlar versin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • emrah (2 yıl önce)
    Acile çarpinti sikayetiyle giden bir çocuk yada genç kardiyolojik tani ve tedavisinden sonra bir psikiyatrist tanisi ve tedavisi almasi mantikli panik atak anksiyetiye depresyon gibi ruhsal sikinti yasayan bir cok kisi ilk etapta kalp carpintisi ve korku sikayetiyle acile gider .acillere gunduz ve gece 1 psikiyatrist atamalari cok gerekli heleki bu donemde hergun intihar olaylari yasiyoruz ama yok sizofren hasta gotur sakinlestirici yapar yollarlar zaten o ortamda calisan doktorlarada şart molalarda onlarda tedavi olur cok zor ya iki doktor a maas vermek belediyelerde yan gelip yatanlara para var insan icin belediyede iş yaratanlar ne dedigimizi anlar umarim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Çırmıktılı (2 yıl önce)emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Emrahcim konuyu nasıl birden belediyelere getirdin anlamadim. Belediyelerde bedava maaş alanlari nereden biliyorsun gözünle gördün mü. Yada neden direk belediyeleri örnek gösterdin ülkede yüzlerce kurumlar varken ?? Ama şimdi sana deseler gel seni belediyeye alalım kosa koşa değil kanat takıp ucar gidersin. Muhtemelen belediyeye isemi giremedin ??
    %50
    %50
    Yanıtla
  • ise ihtiyacim yok kaysi ve tutdan 370 bin aldim olayi belediye yada siyasete cekmiyorum belediye dedigin hukumetin kolu farketmez bi eksik gordum saglik sisteminde isterse muhtarlik karsilasin
    %0
    %100
    Yanıtla
  • resocan (2 yıl önce)emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Aldığın 370 binden ne kadar vergi verdin devlete her acile psikiyatrist atanmasını bekliyorsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Allah C.C. rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Haklısınız Emrah bey ama öyle saçma sapan bir düzen varki normal bir bilgi için psikiyatri bölümüne giriş yapılsa ileride polis yada askerlik ile ilgili bir kuruma gittiğin zaman psikiyatri tanısı olduğu için eliyorlar. Yakın zamanda bir tanıdığın başına geldi. Konu harici ama paylaşmak istedim.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    yazık be yavrum çok yazık allah ailesine sabır versin hem okulundaki hem bulunduğu yerdeki arkadaşları sorgulanmalı inşallah böyle üzücü durumlar bir daha yaşanmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Rabbim ailesine sabir versin.rahmetinide kızımızdan esirgemesin,daha melek daha sabi...?
    0
    0
    Yanıtla