SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızılay'dan Depremzedelere Bayram Etkinliği

Kızılay'dan Depremzedelere Bayram Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Türk Kızılay Malatya Toplumsal Hizmet Merkezi çalışanları, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin etkilediği Malatya'da depremzede kadın ve çocuklara Kurban Bayramı etkinliği yaptı.

Manas Evleri Konteyner Kenti'ndeki etkinlik çadırında düzenlenen bayram programına katılan kadın ve çocuklarla bayramlaşan Türk Kızılayda görevli psikolog ve uzmanlar, konuklarına şeker ve kolonya ikram etti.

Programa katılan kadınlar, oluşturulan çini atölyesinde desenleri boyadı.

Çocuklar da taş boyama atölyesinde boya yaptı.

Depremler nedeniyle sosyal etkinliklerden uzak kaldıklarını ve bu programlar sayesinde stres attıklarını dile getiren depremzedeler, Türk Kızılaya teşekkür etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (3 gün önce)
    şu depremde millete parayla çadır satan kızılaymı vay beeee helal olsun kızılaya değil ama millete ben olsam gitmezdimde kovalardım kızılayıda boşaltt yediler akp liler kendi vakıflarına paraları aktardılar
    0
    0
    Yanıtla