SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlar Hazırlıklarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2017-07-19 00:46:18
Kızlar Hazırlıklarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yıldız kızlar Türkiye futbol şampiyonasında gruptan çıkma başarısını gösteremedi. Bayanlar, 16-21 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan genç kızlar Türkiye futbol şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Yıldız Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Eleme Turu maçları 111 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kayseri Gençler Birliği, Sivas Milli Piyango Lisesi Spor, Gazikent Spor ve Adana Akdeniz Demir Spor takımları ile Güney ve Güneydoğu Anadolu fikstüründe Malatya’da karşı karşıya geldi. Oynadığı karşılaşmalarda iyi bir performans sergileyemeyen yıldız kızlar, gruptan çıkamadı.

GENÇ KIZLAR 16-21 AĞUSTOS’TA MÜCADELE EDECEK

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde genç kızlar Türkiye futbol şampiyonası hazırlıkları yoğun tempoda devam ediyor.

Gençler Kızlar kategorisinde 1. Eleme Turu müsabakaları, kulüplerin bölgesel dağılımı ile 4 veya 5'er takımdan oluşan toplam 25 grupta, tek devre lig usulüne göre oynanacak. Gruplarında ilk sırayı alan 25 takım, grup ikincileri arasında en iyi puan ve averaja sahip 7 takımla birlikte 2. Eleme turuna katılmaya hak kazanacak. En iyi puan ve averaja sahip takımlar belirlenirken müsabakalarda alınan sarı ve kırmızı kartlar da belirleyici olacak. 2. ve 3. Eleme turu müsabakaları tek maç eleme usulüne göre gerçekleştirilecek.

16-21 Ağustos tarihlerinde merkezi daha sonra belli olacak grupta mücadele edecek olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, A takım oyuncularının yer alacağı gruptan çıkmanın hesaplarını yapacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BEKLEMEDE

Geçtiğimiz sezon 3. Lig’de istediği performansı ortaya koyamayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını da sürdürüyor.

Malatya’nın bayan futbolunda tek temsilcisi olan mavi kırmızılılar, transfer çalışmaları konusunda ise beklemede.

Kulüp başkanı Doğan Çelebi, kulüp olarak herhangi bir destek göremediklerini yineleyerek, “Bu sezonda kendi altyapımızda yetişen oyuncularla ligde mücadele edeceğiz. Transfer noktasında herhangi bir çalışmamız yok. Kulübümüzde oynamak isteyen oyuncu olursa görüşmelerimiz olabilir” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız