SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kızlı- Erkekli Oynanan Korfbol Grubu Sona Erdi

Kızlı- Erkekli Oynanan Korfbol Grubu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Okul Sporları İller Arası Korfbol* Yıldızlar ve Gençler Malatya Grup Müsabakaları sona erdi.

Merkez Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda Batman, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Kayseri, Kilis, Ordu, Samsun, Sivas ve Tokat'tan gelen okul takımları final mücadelesi verdi.

Müsabakalar sonunda gençlerde, Gaziantep Güneykent Anadolu Lisesi, Ordu Özel Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi ve Samsun Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi, yıldızlarda ise Çorum Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu, Erzincan Şehit Ahmet Aytekin Ortaokulu ve Kilis Nihat Başoğlu Ortaokulu birinci oldu.

Birinci olan takımlara madalyaları verildi.

Derece yapan takımlar, 23-27 Mayıs tarihlerinde Kocaeli'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacak.

* Korfbol, erkeklerle kadınların birlikte oynadıkları tek takım sporudur. Oyun basketbol ve hentbola benzer olsa da, belirgin özelliklerle onlardan ayrılır. Oyunun amacı, topu rakip takımın korf denilen, sepete benzer yüksek potasına atmaktır. Korfbol her yaştaki kadın ve erkeklerin oynayabilecekleri bir spordur. Kapalı alanlarda oynanmasının yanı sıra, çimde, kumda veya suda da oynanabilir. (wikipedia)

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız