SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KKKA'dan Bir Gencin Öldüğü Bölgede İlaçlama

KKKA'dan Bir Gencin Öldüğü Bölgede İlaçlama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde bir çobanın Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle ölümünün ardından Kurucaova Mahallesi'nde ilaçlama yapıldı.

İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, AA muhabirine, Kurucaova Mahallesi'nde KKKA vakasının görüldüğünü ifade ederek, mahalledeki bütün hayvanların ve barınakların İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanmasına başlandığını söyledi.

KKKA şüphesiyle yoğun bakım servisinde dün tedavi altına alınan 19 yaşındaki çoban Eray Tatlı müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin İnşAllah Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla