SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kocatepe'de Yakılan İstiklal Meşalesi Tüm Ülkemizi Aydınlattı"

A- A+ PAYLAŞ

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Çarşamba günü Malatya'da da törenlerle kutlanıyor. Büyük Taarruzun zaferle sonuçlanmasının 101. yıldönümü olan bayram nedeniyle bir mesaj yayınlayan Malatya Valisi Ersin Yazıcı,  "Dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen 30 Ağustos 1922 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan ve Kurtuluş Savaşı’mızı kahramanlıkla taçlandıran Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101’inci yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz." dedi.

KUTLAMA PROGRAMI..
30 Ağustos Çarşamba günü ilk tören 08.30 ile 09.15 arasında Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Çelenk sunulması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Vali Ersin Yazıcı Anıt Şeref Defterini imzalayacak.

Aynı gün saat 09.45'de Vali Yazıcı, Büyükşehir Belediye binası karşısında Valilik olarak kullanılan binadaki makamında kutlamaları kabul edecek.

Sümerpark önündeki geçit töreni saat 10.15'de başlayacak. Vali, Garnizon Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanının tören birlikleri ve halkın bayramını kutlamalarının ardından İstiklal Marşı okunacak. Silahlı Kuvvetler adına konuşma ve 2 öğrencinin şiir okumasından sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce folklor gösterisi yapılacak, sonrasında geçit töreni gerçekleştirilecek.

Saat 18.00'de de 2'nci Ordu Bando Komutanlığı tarafından MalatyaPark AVM önünde konser verilecek.

MESAJLAR..

Malatya Valisi Ersin Yazıcı
"Dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen 30 Ağustos 1922 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan ve Kurtuluş Savaşı’mızı kahramanlıkla taçlandıran Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101’inci yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz.

Türk milletinin 1919 yılında Samsun’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlattığı istiklal mücadelesi tüm yokluk, yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen Amasya, Erzurum ve nihayetinde Sivas’ta alınan önemli kararlar sürecinde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zafere ulaşmıştır. 26 Ağustos 1071’de Malazgirt savaşıyla Anadolu’yu yurt yapan bu millet, 26 Ağustos 1922’de başlayan Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle Anadolu’nun yurt kalmasını sağladı, Kocatepe’de yakılan İstiklal meşalesi tüm ülkemizi aydınlattı.

Aziz Milletimizin, her şeyin bittiği sanılan en zor dönemlerde dahi bağımsızlığından, bayrağından ve vatanının bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtlayan bu zafer, demokrasisini ve ekonomisini güçlendirerek, bu yolda kendisini engellemeye çalışan mihrakların kurduğu tuzakları, tarih boyunca olduğu gibi bugün de birbirine kenetlenerek bozacak inanç, kudret ve kararlılığa sahip olduğunun teminatıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu’yu canıyla kanıyla bizlere vatan kılan ve bu uğurda büyük bir cesaret ve kararlılıkla mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Devletimiz var olsun, Milletimiz sağ olsun, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun."

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Fendoğlu’nun mesajı şöyle:

“Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile zirveye taşınmış, küresel abluka milletimizin tertemiz ve imanlı mücadelesiyle ilalebet püskürtülmüştür. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesi ile 30 Ağustos; Türksüz millet, milletsiz vatan, vatansız insan yığını planlayanların geldikleri gibi def edildiği muhteşem bir zaferdir.

Türk milleti; istiklal ve istikbaline dün sahip çıktığı gibi bugünde 30 Ağustos ruhunu milli vicdanda canlı tutmaya devam etmektedir.

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101.  yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman ecdadımızı, aziz şehitlerimizi, Milli Mücadele'nin bütün cesaret ve hamiyet timsallerini rahmetle, minnetle, hürmetle anıyorum."

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "30 Ağustos, emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı günün adıdır." ifadesini kullandı.

101 yıl önce, dönemin tüm güçlü devletlerine karşı yokluk ve kısıtlı imkanlar içinde verilen mücadelenin zaferle taçlandığını ifade eden Ağbaba, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının askeri alanda gösterdikleri üstün başarının ardından kutlanmaya başlanan Zafer Bayramı aynı zamanda yeni Türkiye’nin kuruluşunda önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.30 Ağustos Zafer Bayramı sadece bir askeri başarı değil aynı zamanda Cumhuriyete ve demokrasiye giden yolun başlangıcıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu güzel topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan başta büyük zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü ile silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum."dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak
AKP Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ölmeztoprak mesajında şunlara yer verdi:

“Tarihi şanlı zaferlerle dolu olan aziz milletimiz, her türlü imkansızlığa rağmen 30 Ağustos 1922’de kurtuluş mücadelesini kesin bir zaferle neticelendirmiştir. Kazanılan bu kutlu zafer ile yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922 tarihinde Türk milletinin azim ve kararlılığı ile kesin bir zaferle sonuçlanmıştır. 15 Temmuz 2016’da da tüm Dünya aynı şuur ve bilincin yansımalarını aziz milletimizin kalplerinde bir kez daha gördü.

30 Ağustos’a giden yolda, kahramanca mücadele veren ve mücadelesini Cumhuriyet’le taçlandıran aziz Türk Milleti, tarihimizden aldığı azim ve güç ile bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa ediyor.

Bu vesile ile bir kez daha Kurtuluş destanının, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ordumuzun kahraman askerlerini rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden bu zaferde vatanımız ve bayrağımız uğrunda can veren aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, kıymetli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, tarihe baktığımız zaman ülkemizin her bir karış toprağının vatan sevgisini her şeyin üstünde tutan kahramanlarca kazanıldığını ifade etti.

Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin vatanı ve milletiyle sonsuza kadar hür ve bağımsız kalacağının bu zaferle tescillendiğini belirten Başkan Gürkan, “Bağımsızlığımızın simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlarken, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, özgürlük için Kurtuluş Savaşı’nda canını feda eden tüm silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anmaktayız. Emperyalist işgalci güçlere karşı 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlatılan Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın 26 Ağustos 1922 yılında işgalcilere karşı verilen kararlı ve inançlı mücadele, 30 Ağustos tarihinde zaferle taçlanmıştır.

Türk Milleti 30 Ağustos’ta emsali görülmemiş bir zafer elde etmiş, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazandığı bu zafer sayesinde bağımsızlık uğruna neler yapabileceğini düşmanlarına ve dostlarına bir kez daha göstermiştir. Milletimiz her türlü yokluğa, imkânsızlığa ve zorluğa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatanseverliğiyle varlığına son vermek isteyenlere karşı 7’sinden 70’ine kadar çocuğu, genci, yaşlısı, kadını ile dik durmuş ve hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir.

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin 101. yıldönümünde, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Büyük Zafer’in 101. yılı münasebetiyle milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder
Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “30 Ağustos Zaferi; Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği duruşun bir göstergesidir.” dedi.

Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve kahraman milletin birlik, beraberlik, azim ve inancıyla kazanılan zaferin ve yazılan destanın 101. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Güder, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferinin 101. yıl dönümünü kutlamak milletçe bizleri gururlandırıyor. İstiklal Harbimizin 30 Ağustos Zaferiyle sonuçlanan tarihi kahramanlık destanı, bizim milli şuur ve vazife duygusuyla geleceğe taşıyacağımız güzide bir mirasımızdır. Milletimiz, İstiklal Savaşı ve Büyük Taarruz ruhuna sahip çıkmaya her zaman olduğu gibi büyük inanç ve cesaretle devam etmektedir. Millet olarak sahip olduğumuz tarihi misyon ve bulunduğumuz coğrafyadaki belirleyici rolümüz,  bir ve diri olma hususunda bizi daima şevk sahibi kılmaktadır. “Ya istiklal ya izmihlal” tercihiyle baş başa bırakılan bir milletin, neleri başarabileceğinin, bağımsızlık ve onuru için neleri göze alabileceğinin en açık ispatıdır.30 Ağustos 1922’de Türk milleti, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Büyük zaferin yıl dönümünde bir kez daha şunu ifade etmek isterim ki; Vatanımıza ve bayrağımıza tasallut etmeye kalkışan tüm güçler ve şer odakları bilmedir ki; Biz 101 yıl önceki aynı ruhu taşıyoruz. Bizim değerlerimize göz dikenlerin sonunun aynı olacağını bilmelidirler. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bekası ve selameti uğruna mücadele veren kahraman şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle yad ediyorum.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar
Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini atan Büyük Zafer'in 101. yıl dönümünü bir kez daha gururla ve sevinçle kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yazılı mesajında; 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nde Türk milletinin ordusuyla tek yürek olup destan yazdığını hatırlatarak şu ifadelere yer verdi; “ Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli aşamalarından olan bu eşsiz zafer; Türk Milleti’nin tarihin hiçbir döneminde taviz vermediği kahramanlığın, birlik ve beraberliğin en önemli örneklerinden biridir.

30 Ağustos 1922, istiklal mücadelemizi zaferle taçlandırdığımız tarihtir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin ordusuyla bütünleştiği ve vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda ettiği bir mücadelenin sonucudur.

Bize düşen öncelikli görev; bu şanlı ecdadın torunları olarak şer odaklarına karşı bu aziz vatanı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumak ve sahip çıkmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıldönümünü kutluyor, bu şanlı tarihi bize armağan eden başta ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, geçmişten günümüze kadar al bayrağı rengini veren tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yâd ediyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Barış Yıldız
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız'ın mesajı şöyle:

"Bugün 30 Ağustos zaferinin 101. Yıldönümü Milletimizin ve Kahraman askerimizin "Ya İstiklal Ya ölüm" diyerek 7 Düvele meydan okuduğu, Zafer kazandığı gün. Bağımsızlığımızı kazandığımız gün.

Sadece Cumhuriyetimizin tarihi açısından değil dünyada emperyalizme karşı kazanılmış örnek bir zafer.

Büyük Önder Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu'nun 26 Ağustos 1922’de başlattığı Büyük Taarruz, 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanmıştır. Bugün ulusal kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandığı gündür.

Milli Mücadelemiz Ulusal Kurtuluş Savaşı'mızın Büyük Komutanı büyük bir inanç ile başlattığı 19 Mayıs'ta Samsun'da başlayan mücadelenin o büyük komutana inanan silah arkadaşları ve milleti ile kazanılmıştır.

Özgürlük ve bağımsızlık için verilen bu savaş tarihimizde altın harflerle yer alan milletimiz adına büyük bir övünç kaynağıdır.

Bu Zafer sonrası Dünya basını birçok ülkede aynı manşeti atmıştır: "Kemalistler Kazandı "

O günde bugünde Anadolu için tek umut Mustafa Kemal'dir, onun manevi mirasıdır. Onun çizdiği Altı Ok ile işaret ettiği yoldur.

Özgürlük, bağımsızlık ve demokrasinin Anadolu'da Kemalistlerin o gün bugündür değişmez şiarıdır.

Dış güçlerin emelleri ve yerli işbirlikçilerin ihanetleri de maalesef 100 yıllık tarihimizde azalmamış hatta en görkemli günlerini yaşamaktadır.
Ama bilinmesini isteriz ki
Biz Kemalistler
Biz Atatürkçüler
Biz Cumhuriyetçiler

Bağımsızlığın, özgürlüğün ve demokrasinin yılmaz savunucuları olarak varız ve buradayız.
Biz burada oldukça umudun ta kendisiyiz. Görev başındayız.

Bir kez daha 101. Yılında aynı inanç ile haykırıyoruz "Ya İstiklal Ya Ölüm. Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye."

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı coşkuyla kutluyor, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sonsuza kadar devam edeceğini vurguluyoruz.

Yaşasın 30 Ağustos Zafer Bayramımız, Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin
MESOB Başkanı Şevket Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Esnaf ve sanatkar camiası; Anadolu’yu ilelebet Türk Yurdu kalmasını sağlayan şehitlerimizi, 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.” dedi.

Keskin mesajında şu ifadeleri kaydetti:  

“30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ile gönülden kutluyoruz.

Türk milleti vatanına ve bağımsızlığına yöneltilen saldırıları her zaman geri çevirmiş, en olanaksız durumlarda bile büyük zaferler kazanarak, özgür ve bağımsız yaşama kararlılığını sürdürmüştür.

30 Ağustos Zafer Bayramı; Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesi tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.  

Esnaf ve sanatkar camiası; bu topraklarda hür, bağımsız ve şerefli bir şekilde yaşamamız için canlarını ortaya koyan ecdadımızı ve kanlarıyla bu toprakları sulayarak Anadolu’yu ilelebet Türk Yurdu kalmasını sağlayan şehitlerimizi, 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.

Esnaf ve sanatkar camiası olarak başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 30 Ağustos Zaferinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu
MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Sadıkoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında şanlı Türk ordusunun, 26 Ağustos 1922’de başlayıp 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli aşamasıdır.

Tarihimiz göstermiştir ki, milletimiz hiçbir zaman tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. Zor şartlar altında kazanılan Büyük Taarruz Meydan Muharebesi bunun en güzel örneğidir.

Mustafa Kemal Atatürk'ün kararlılığına ortak olan ecdadımızın inanç, cesaret, azim ve fedakarlığının genetik kodlarımızda mevcut olduğunu milletçe karşılaştığımız tüm zorluklarda hatırlamalıyız.

İş dünyası olarak bugün bize düşen, ülkemizin hedeflerine ulaşması için canla başla çalışmak, bu ruh ve şuuru gelecek nesillere aktarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ve üyelerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum”

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener
Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Adına 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayınlayan başkan Dr. Hasan Hüseyin Şener, şu ifadeleri kaydetti:

“Sultan ALPARSLAN'la başlayan Anadolu’nun "VATAN" olması yürüyüşü, GAZİ MUSTAFA KEMAL ile Tarihin sayfalarına ve cihanın hafızasına kazınmıştır.

Bu şuur ile 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Atıf Hoca (8 ay önce)
    Depremde 3 gün ortada gözükmeyen, kendi personelini bile kaçgün kaderine yalnız bırakan Malatya nın 3 lü belediye başkanı ve eski yeni farketmez parti ayrımı gözetmeksizin siyasileri fırtına dinince nasılda boy boy resim verip büyük konuşmalar yapıyorlar. Hiç kimse Atatürk e yaklaşamadı ve hiç kimse onun yerini dolduramadı...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Vatansever Malatyalı (8 ay önce)
    Malatyamızın yıkılmaz ve gür sesi Malatyahaber.com'a teşekkür ederim çünkü milli bayramlarımızı her zaman en özenli şekilde haber yapan bunun dışında da tarihimizi ve kültürümüzü her zaman paylaşan bir haber sitesi. Ve burdan haykırarak şunu söylemek istiyorum ATATÜRKÜMÜZÜN VE ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Salih (8 ay önce)
    CHPli Veli ağbaba ile il başkanının mesajları nerede
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Vatan (8 ay önce)
    Şehitler vererek kurulan bu vatan mülteci istilasıdan biran kurtarılmalı. Devletin ileri gelenleri acilen bu duruma müdahale etmeli. Bu ülkenin doğası ve insanını korumak zorundayız. Herkes üzerine düşeni yapmalı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (8 ay önce)
    Atatürk tarafından 19 Mayıs 1919 da Samsun da yakılan bağımsızlık meşalesinin, 26 Ağustos1922 Kocatepe de Başlayan Büyük Taarruzu, Nihayetinde 30 Ağustos 1922 de Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile Dumlupınar da düşmanı yenerek, son olarak da 9 Eylül de denize dökdük. Bağımsızlığına , Hürriyetine düşkün bu asil Türk Milletinin bu büyük bayramı kutlu olsun.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bu arkadaşın yazdığı yoruma olumsuz oy verenler arkadaşın yazdığı hangi kelime zorunuza gitti.Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının başlattığı ve zaferle sonuçlanan milli mücadelede anlaşılan sizin zorunuza gidiyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (8 ay önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Boşver Burak gardaşım, sen ve benim gibi bu ülkeyi karşılıksız sevenler var olduğu sürece,fesli gibi düşünenler de çıkacaktır, ama biz Milli Bayramlarımızı coşluyla, heyacanla kutlamaya devam edeceğiz,onlara inat.
    %100
    %0
    Yanıtla