SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köln'de Yiğit Yeniden Seçildi

A- A+ PAYLAŞ
Almanya'da Köln Malatyalılar Derneği'nin düzenlediği 5. olağan genel kurulda Hidayet Yiğit güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
 
Derneğin bu dönemdeki 7 kişilik yönetim kurulu, üç kişilik disiplin ve üç kişilik denetleme kuruluna yeni isimler katıldı. Köln'deki dernek lokalinde gerçekleşen seçimlerin ardından konuşan Başkan Hidayet Yiğit şunları söyledi: 
 
“Genel kurul bize tekrar görev verdiği için mutluyuz. İlk faaliyet olarak 21 Şubat tarihinde Köln Ehrenfeld'deki karnaval kortejine katılacağız. Orada 30 bin adet özel hazırlanmış kayısı dağıtacağız. Böylece Malatyamızı ve kayısımızı burada daha iyi tanıtmak istiyoruz. İki yıldır karnaval kortejlerine katılıyoruz. Bütün hemşehrilerimizi derneğimize sahip çıkmaya, üye olmaya, yapacağımız faaliyetlere katılmaya davet ediyorum ve birlikte daha güçlü olacağımıza inanıyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.192 saniye