SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOM'dan Silah ve Kaçak Mal Operasyonu

KOM'dan Silah ve Kaçak Mal Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da polis ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında silah, kaçak içki, cinsel içerikli ürün, makaron  ele geçirildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü(KOM) ekipleri Kaçakçılıkla Mücadele çerçevesinde yapılan operasyonlarda, 131 litre el yapımı kaçak içki, 147 adet alkol üretiminde kullanılan kit, 1 adet tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 773 adet cinsel içerikli ürün, 19 bin adet gümrük kaçağı bandrolsüz makaron ile 360 deste gümrük kaçağı sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Olaylarla ilgili 4 kişiye işlem yapıldı.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız