SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kömürhan'daki Kazada 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-08-31 11:49:33
Kömürhan'daki Kazada 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da kamyon ile Malatya plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ-Malatya karayolu Kömürhan Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.Ç. yönetimindeki 55 AAU 247 plakalı kamyon ile Ş.P. yönetimindeki 44 HG 122 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, kamyon refüje çıkarak devrilirken 3 kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Cenk (2 yıl önce)
    Fotoğraftan kaza yerini tam çözemedim ancak eğer tünel çıkışı kavurmacılara yol vermek için zorlamayla yapılmış kavşaksa bunu yaptıranları yapanları muhakkak soruşturma altına almak lazım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (2 yıl önce)
    Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum günümüz teknolojisine bakıldığında sadece araçların dili yok gerisi çok muazzam bir şekilde tasarlanmış donatılmış bizlere sunulmuş bir vaziyette bizlerin ise sadece kurallara dikkat etmesi vede birazda iklimsel şartlara uygun hareket etmemiz gerekiyor örneğin bunaltıcı yaz sıcaklarında seyahat edeceksek hava şartlarını göz önünde bulundurup serin saatlerde yolculuk yapmalıyız doğru bir yolculuk için gerekli şartları yerine getirmeliyiz örneğin uykusuz alkollü yorgun yola çıkmamalıyız belirtilen hız limitlerine uymalıyız trafikte yalnız kendimizi değil diğer insanlarıda canlılarında olduğunun bilincinde olmalıyız son günlerde artan kaza sayısının temel nedeni hava sıcaklığının etkisi çok fazla lütfen dikkatli olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Aliveli (2 yıl önce)Engin isimli kullanıcı yorumuna
    Aşılamayada bakmak gerek
    0
    0
    Yanıtla