SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kömürhan'dan Atladı.. Jandarma Kurtardı!..

0
Güncellendi - 2017-03-08 02:12:50
Kömürhan'dan Atladı.. Jandarma Kurtardı!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da köprüden baraj gölüne atlayan kişiyi jandarma ekipleri kurtardı.

Malatya Elazığ Karayolu üzerindeki Kömürhan köprüsüne aracıyla gelen M.A. (57) Karakaya Baraj Gölü'ne atladı.

Köprüye yakın mesafedeki kontrol noktasında bulunan Kale İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olaya anında müdahale etti.

Ekipler, attıkları can simidine tutunmayan M.A.'yı bir restorana ait tekneyle baraj gölünden çıkardı.

Ambulansla İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan M.A'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AA- iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Zeki koçtürk (7 yıl önce)
    Sacit bey haklı maalesef durum böyle.Malatya koca bir köy oldu.Köyler üreten yerlerdi yıllardır tasfiye ede ede şimdi köylerde büyük şehir yasaları ile yok oldu.Hepimiz bu ülkenin insanıyız,işsizinden,polisine,askerine kadar ama maalesef milli yanımızda kalmadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    Gerçeklerden kaçan toplumlar gerçekleri söyleyenden de nefret edermiş,geçen barajdan çıkan bayan cesedine ne diyeceksiniz.Toplumda artan cinayet ,intihar olaylarını görmezden gelemeyiz.İşsizlik,yoksulluk ,göç had safhada %1 lik cebini doldururken %99 seyrediyor.%1 milli gelirin %70 ini ele geçirmis buda mı yalan
    0
    0
    Yanıtla
  • Isar (7 yıl önce)
    Komik yorumunuza guldum sen komedyenmisin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)Isar isimli kullanıcı yorumuna
    Ben komedyen ya siz!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    Ekonomik kriz ve cehalet ,dogmatizm Türk halkını darmadagin etmeye başladı.Türkiye yolun sonuna geliyor galiba yine iş yurtsever Atatürkçülere düşecek galiba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Koç (7 yıl önce)Sacit efe isimli kullanıcı yorumuna
    Bu nasıl bur muhalefet anlayışıdır güzel kardeşim. O intihar yolunu seçen şahısın ekonomik yada cahilliğinden dolayı böyle bir yolu seçmiş olabileceğini nerede biliyorsun... Adamı cahillikle suçlamışsın. Sen çokmu bilgilisin. Nereden biliyorsun ne yaşadığını, hangi sorunu olduğunu, azıcık saygı lütfen. Ve bırakın bu tavrınızı, ayıptır,günahtır bari bu tür olaylarda muhalif yüzünüzü göstermeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Bey, Sacit Bey gayet güzel sosyo-ekonomik yönüyle bakmış vakalara -ki bence yerinde ve doğru bakış açısı! Bir insan kendi canına niye kıyar? Çaresizlik Sizce nedir? Bence Size göre bu işin özü "Kader" ya da "Takdiri İlahi"... Peki aynı şeyleri, kenarlarda - köşelerde uyuşturucu madde kullanan 15-16 yaşlarındaki gençlere de söyleyebilecek misiniz? Göz göre göre elimizden yitip giden gençler... Hiç bir kaçıyla konuşmayı denediniz mi? Ben konuştum; "Abi okulu bitirince ne olacağız ki? Yıllardır Abim memurluk sınavında atanamıyor, asgari ücretle ev geçindiriyor, evi kirada bir ev alma hayali bile yok" diyor. İşte gelinen nokta bu! Olaylara bu yönleriyle yaklaşırsanız, biraz aydınlanmış olursunuz. Yoksa bu gidişle bütün olumsuzluklara "Kader-Kısmet" deyip kısayoldan çıkacağız...
    0
    0
    Yanıtla