SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konak DMA'da Sona Yaklaşıldı

0
Güncellendi - 2018-03-08 02:03:13
Konak DMA'da Sona Yaklaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında Konak (Banazı) Mahallesi’nde maliyeti 4,6 milyon TL olan 23 kilometrelik içmesuyu altyapı çalışmalarında sona yaklaştı.

Malatya merkez Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalarla şehir merkezinin içmesuyunu kontrol altına alıyor. Konak Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Malatya merkezde gerçekleştirdiğimiz Ölçülebilir Alt Bölge çalışmalarımız ile suyumuzu kontrol altına alıyoruz. Kayıp kaçak su kullanımını en az seviyeye düşürüyoruz. Bu kapsamda Konak Mahallesi’nde maliyeti 4,6 milyon TL olan 23 kilometrelik içmesuyu hat çalışmamızı tamamladık. Şu anda abone bağlantıları ve debimetre vana odası çalışmalarımız devam ediyor. Konak Mahallesi’ndeki çalışmalarımızda sona yaklaştık. Malatya merkezde gerçekleştirdiğimiz Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarıyla mahalle veya sokaklara verilen ve kullanılan suyun miktarını biliyor, kontrolünü sağlayabiliyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında Konak Mahallesi’nin içmesuyu hattı tamamen yenilenmiş olacak. Hedefimiz kayıp kaçak su kullanımını en aza düşürmek, mevcut su kaynaklarımızı uzun yıllar vatandaşımızın musluklarına aynı kaliteyle ulaştırmaktır. Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız