SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konteyner Çarşıda Bir Hırsızlık Olayı Daha..

Konteyner Çarşıda Bir Hırsızlık Olayı Daha..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da depremzede esnaflar için yapılan geçici iş merkezine dadanan şahıs, bir cep telefoncu dükkanına girerek yaklaşık 180 bin TL’lik malzeme çaldı. Esnaflar geçtiğimiz aylarda da aynı merkezde yaşanan hırsızlığa önlem alınmasını istedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda kurulan Geçici Konteyner İş Merkezi’nde gece saatlerinde kimliği belirsiz bir şüpheli girdiği cep telefonu dükkanından yaklaşık 180 bin TL’lik ürünleri çalarak kayıplara karıştı. Gece yarısı yaşanan hırsızlık anı işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken hırsızın rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Yeni çıkan ve yüksek fiyatlı olan telefon modellerini çaldığı öğrenilen hırsızın yakalanması için polis ekiplerinin çalışması sürerken işyeri sahibi İbrahim Bilal Er, soruna çözüm bulunmasını istedi.

Geçtiğimiz aylarda da aynı merkezde birçok dükkanın soyulduğunu hatırlatan Er, geçici konteyner iş yerlerine en azından bir güvenlik görevlisinin görevlendirilmesini talep ediyor. İş yerinde 180 bin TL değerinde telefon ve elektronik ürünün çalındığını belirten esnaf Er, bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hasan (1 hafta önce)
    eğer emniyet oranın güvenliğini sağlayamıyorsa, oradaki esnaflar alarm sistemi taktırması lazım ve gece bekçisi tutabilirler. bekçi uzaktada olsa alarm sireni çalınca bekçi duyarak müdahale eder. kamera sistemi ile sadece hırsızı izlerler işte. adamların korkuları yok yüzlerini gizleme gereği bile duymuyorlar.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ömür (1 hafta önce)
    Çok gecmiş olsun bir an önce yakalanır umarım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yakalansa ne olacak.ertesi gün serbest
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mlx (1 hafta önce)
    Malatya'da onca bekçi vardı,nerede bu mahalle bekçileri.şehirdr halen bir başı boşluk durumu var sanki. Yetkililer önlem almalı.
    %100
    %0
    Yanıtla