SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konteyner Kent Arkasında Silahla Yaralama

Konteyner Kent Arkasında Silahla Yaralama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 26 yaşındaki genç yaralandı.

Olay, saat 18.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Cemal Gürsel Mahallesi Kuyuönü Konteyner Kent arkasında meydana geldi. İddiaya göre, Çiçek Sokak'ta dağlık alanda A.A.'ya (26) kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tabanca ile ateş açtıktan sonra kaçtı. Sol bacağına kurşun isabet eden genç yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı şahıs, polise verdiği ilk ifadesinde yaya olarak kaçan saldırganı tanımadığını ileri sürerken, olayın zanlısının kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • A Ali (3 hafta önce)
    Ne güzel melmeket masumların dürüstlerin yaṣama hakkı yok denecek kadar az beni öldüreni devlet affff ediyor malımı talan edeni aff ediyor veya kısa bir süre misafir ediyor haydı devam kaldığın yerde diye teṣfik ediyir krallar gibi sözde hapis yatıyorlar 10 metre zincirle bağlanıp ormanları çevreyi yol kenarlarını parkları temizleselr iyi olur kadınları fındık kaysı külbe iṣlerine erkekleri de inṣatlara ormanlara yollara dağıtılsa suçlarda azalır devlete yük olmazlar 9 saat askeri ücretle çalıṣanda vergi alma aile geçindiriyor adaletli olunsa ormanlar yanmaz hırsızlık olmaz çevremiz temiz olur gariban da rahat eder
    %80
    %20
    Yanıtla
  • adsız (3 hafta önce)
    vahşi batıda bir gün
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Malatya (3 hafta önce)
    Malatya adli olaylar ve trafik kazaları ile anılan yaşam gittikçe zorlaşan bir kent oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)
    Malatyalı olmaktan unatanıyorum. Yeter artık bi kendinize gelin güzelim Malatya'ya ne hale geldi. Malatya emniyetini göreve davet ediyoruz.
    %74
    %26
    Yanıtla