SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konteyner Kent Yakınındaki Yangına Ekipler Müdahale Etti

Konteyner Kent Yakınındaki Yangına Ekipler Müdahale Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde bulunan Teknokent yakınlarında örtü yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay, 15.00 sıralarında Battalgazi ilçesi İnönü Üniversitesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgedeki Teknopark bahçesinde depremzedeler için oluşturulan yaklaşık 10 bin kişinin kaldığı konteyner kent yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı örtü yangını çıktı. Çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyürken, ihbar üzerine bölgeye polis ile itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü. (Kapaktaki fotoğrafta)

ARGUVAN'DA ANIZ YANGINI
Malatya'nın Arguvan ilçesinde de geniş bir alanda anız yangını çıktı. Meşe ağaçlarının da zarar gördüğü yangın yaklaşık 6 saatlik bir çalışma sonrasında söndürüldü.

Arguvan İlçesine bağlı Koçak Mahallesi'nde öğle saatlerinde henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı anız yangını çıktı. Yaklaşık 700 dönümlük bir alanda etkili olan yangında bazı meşe ağaçları da zarar görürken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekiplerin yaklaşık 6 saatlik süren müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yaralananın olmadığı olayla ilgili inceleme başlatıldı. (Aşağıdaki fotoğrafta)

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali (1 hafta önce)
    itfaiye ee personel sayısı çok eksik ne zaman müdahale edeceksiniz ne zaman personel alınacak? kimi yerde 2 kişi bekliyor
    %100
    %0
    Yanıtla