SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Konteyner Kentler 546 Kamera ve 515 Personelle 7/24 İzleniyor'

'Konteyner Kentler 546 Kamera ve 515 Personelle 7/24 İzleniyor'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, depremzede vatandaşların güvenliği için konteyner kentlerde alınan önlemleri artırdığını açıkladı. Valilik açıklamasından, “Konteyner kentler, 546 kamera sistemi ve 515 güvenlik personeli ile 7/24 izleniyor.” denildi.

Malatya Valiliği, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından kurulan konteyner kentlerde güvenlik tedbirlerinin titizlikle uygulanmaya devam ettiğini duyurdu. Valiliğin koordinasyonunda, depremzede vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri amacıyla alınan güvenlik önlemleri artırıldı.

Malatya il merkezinde, polis ve jandarma sorumluluk alanındaki konteyner kentlerde toplam 55.734 depremzede vatandaşın ikamet ettiği belirtildi. Valilik açıklamasında, bu alanlarda gerekli tüm güvenlik tedbirlerinin eksiksiz uygulandığı ifade edilerek, “Konteyner kentlerimizin etrafı tamamen tel örgüyle çevrilmiş, giriş ve çıkışlarda nizamiyeler oluşturulmuş ve gerekli kimlik kontrolleri yapılmaktadır” denildi. Ayrıca, konteyner kentlerin gece ve gündüz toplam 546 kamera sistemi ile izlendiği kaydedildi.

515 Güvenlik Personeli Görevde
Valilik, konteyner kentlerde güvenlik tedbirlerinin Emniyet, Jandarma ve Özel Güvenlik personelinden oluşan 515 kişilik bir ekiple sağlandığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, “Depremzede vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremde konutu hasar gören vatandaşlarımızın haricinde konteyner kentlerde başka kimse barınmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Valilik açıklamasında, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de konteyner kentlerde denetim ve kontrollerin aralıksız sürdürüleceği vurgulandı. Depremzedelerin huzur ve güvenliği için alınan tedbirlerin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız