SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konteyner Kentte Minibüsün Çarptığı Çocuk Öldü

Konteyner Kentte Minibüsün Çarptığı Çocuk Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde konteyner kentte minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 16.50 sıralarında Battalgazi ilçesi Hanımın Çiftliği Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, ailesiyle birlikte Bağcılar konteyner kentte yaşayan Yiğitcan Ç.’ye, B.G. idaresindeki 44 BD 913 plakalı minibüs çarptı. Kazada küçük ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Yiğitcan Ç. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Araç sürücünün gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MECZUP (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin masuma yakınlarına sabrı cemil ihsan etsin, bu olaydan hemen akabinde sorumlu kaymakamın ilk icraatı konteyner kentte bulunan tüm araçları dışarıya çıkarmak kazayı yapan da vefat eden de konteyner sakini değil biri misafir diğeri yardım kuruluşuna ait araç, tabi bazıları içeride artı görevli personelin sivil araçları da içeriye girişi serbest, eyvallah girmesinler ama bu araçlar nereye park edecek dışarıda ana yol kenarına park ediliyor hırsız ve tehlikeli trafik de cabası park yeri yapılmadan sanki o kazanın sorumlusu konteyner sakinlerine kesti, dediğiniz gibi olsun başka bir yolda mahallede böyle bir kaza olsaydı o yola ceza olarak araçların bir daha ne park nede gidip gelmelerine müsade edilmiyorsa biz de bu cezaya razıyız, ilk önce konteyner sakinleri için bir iş yapacaksanız ilk önce açılış esnasında afat müdürü ve sorumlu kaymakamın internet sözü vardı, biz demiyoruz ücretsiz versinler paramızla biz karşılayalım bu konteyner kentte bir firmaya ait hiç bir telefon çekmiyor en azından internet olsa bazı işlerimizi halleder öğrenciler derslerini daha rahat yapar konteyner kenti bisiklet kente çevireceklerine daha yararlı olacak çocuklar için tablet, anneler için mini fırın veyahut ranza alınabilirdi, artı bisikletler dağıtılırken kentte yaşayanlara değil bir kısmı dışarıdan misafir olarak gelenlere verildi, sorunların diğeri de evleri hasarsız ve hafif hasarlı olanlar barınıyor bu da yönetimsel zayıflıktır, burada ki sorunlar had safhada olduğu aşikar, derdimiz kimseyi yermek değil daha aklı selim düşünmeleri için iki kelam etmek.
    %100
    %0
    Yanıtla