SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Konteynerlerden Termosifon Çalan Hırsızlar Yakalandı

Konteynerlerden Termosifon Çalan Hırsızlar Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da AFAD'a ait termosifonları çaldıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Yeşilyurt ilçesi Elemendik Mahallesi'nde kurulum aşamasındaki konteynerlerden AFAD'a ait termosifonların çalınması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, S.Y. ve M.Y.T'yi çalınan 39 termosifonla yakaladı.

Zanlıların İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakan (1 hafta önce)
    Bizim de Ordu Pınarbaşı mal ETİ'nin içindeki mal et Bir konteyner evlerinde klimamızı çalmışlardı yardımcı olursanız seviniriz şofbeni sökmüş pencereden çıkaramamışlar ama kılimayı götürmüşler
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (1 hafta önce)
    Abi şeriat kanunları bazı durumlarda güzel bir şey....Çalanın elini keseceksin, adam öldürenin kafasını, taciz tecavüz edenin bütün uzuvlarını, adalet ancak böyle sağlanır bu memlekette, kudurmuş adi yaratıklar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Turan (1 hafta önce)
    .......zanlıların 13 tane suç dosyası olduğu kaydedildi....... Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Sonuç böyle olmazsa hiç bir şey bilmiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 hafta önce)
    malatya hırsızdan geçilmiyor çok dikkat edin kendimizi korumamız lazım başka çare yok
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (1 hafta önce)
    Her çalınan termosifon için 1 yıl yatar verecen bunlara.
    %100
    %0
    Yanıtla