SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Motosiklet, Taziyeden Dönenlere Çarptı.. 3 Yaralı

Motosiklet, Taziyeden Dönenlere Çarptı.. 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan motosikletin taziyeden dönenlerin arasına daldığı kazada 3 kişi yaralandı. Yaralı yakınlarının saldırdığı sürücüyü çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Kaza, dün saat 18.15 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Hamınçiftliği Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Recai Kutan Caddesi üzerinde seyir halinde olan S.Ö. idaresindeki motosiklet, sürücünün kontrolünden çıkarak bölgede taziyeden dönen bir grubun arasına daldı. Kazada motosiklet sürücüsüyle birlikte E.B. ile B.D. yaralanırken, yaralıların yakınları motosiklet sürücüsüne saldırdı. Çevredekilerin yardımıyla sürücü bölgeden uzak bir noktaya alınırken, olay yerine aralarında çevik kuvvet timlerinin de bulunduğu çok sayıda polis sevk edildi.

Trafiğin bir süre kilitlendiği bölgede alınan güvenlik önlemlerinin ardından yaralı motosiklet sürücüsü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne diğer 2 yaralı ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • A Ali (10 ay önce)
    At arabasımı ki köntürolde çıktı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şüle (10 ay önce)
    motosikletlilerin çoğu hiç kural tanımıyor ters yönden gelen var,çok hızlı gelen var,elini atsan motorsikletliye değiyor bunun bir kural kaidesi olsun,karanlıkta da fosforlu yelek giymek zorunlu olsun güvenlik için hem bize hem onlara.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Maalesef çok hız yapan, kaldırımda yayalar arasında giden, seyir halindeyken makas atan, egzoz patlatan pek çok motosikletli var. Ancak bir kısım motosikletli ise hem ekmek parası için çalışıyor, hem de kurallara uygun davranıyorlar. Onlara da teşekkür etmek isterim.
    %100
    %0
    Yanıtla