SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kontrolden Çıkan Otomobil Kaza Yaptı.. 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Kontrolden Çıkan Otomobil Kaza Yaptı.. 1 Kişi Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Çevreyolu İstasyon Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, 22 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Talha Taş'ın kullandığı 44 HL 067 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ters dönerken, sürücü Talha Taş olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta yolcu olarak bulunan İ.Ç. ise hafif yaralandı.

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, ters dönen araçta cenazeyi çıkartmak için çalışma yaptı. Yaralı İ.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam