SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konuşan Hayvanlar

0
Güncellendi - 2019-08-09 02:09:43
Konuşan Hayvanlar
A- A+ PAYLAŞ

Can 9 yaşında hayvanları çok seven bir çocuktur. Can’ın ailesi hayvan koruma parkında çalışır. Bu yüzden annesi, babası ve babaannesiyle birlikte parkın müştemilatında yaşar. Can’ın diğer çocuklardan farkı parktaki bütün hayvanları duyabilmek ve onlarla konuşabilmektir. Bir gün parkın sahibi Şaheste Hanım, parkın arazisini satıp yerine rezidans yapmaya karar verir. Ama Şaheste’nin babası, orada hayvanların bakımı yapıldığı için parkın satılmasına müsaade etmez. Bu yüzden Şaheste, parktaki hayvanların kaçırılıp parkın kapanması için gizlice mafyayla anlaşır. Ancak Can’ın doğup büyüdüğü parktan ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Hayvan dostlarını kötü adamların elinden kurtarmak için büyük bir maceraya atılacaktır.

Mustafa Kotan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Konuşan Hayvanlar' filminin oyuncu kadrosunda Ebru Akel, Emir Özyakışır, Ferit Aktuğ, Ayça Erturan, Hülya Duyar, Rıza Sönmez, Aslı Samat, Eray Demirkol gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Mustafa Kotan

Oyuncular: Ebru Akel, Emir Özyakışır, Ferit Aktuğ, Ayça Erturan, Hülya Duyar

Tür: Aile, Komedi

Yapım Yılı: 2019 (86 dk)

Vizyon Tarihi: 9 Ağustos 2019 Cuma

Senaryo: Ayşe Balıbey Tanıl, Ümit Açıkdilli

Yapımcı Firma: Hann Medya

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız