SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Korona Testi Pozitif Çıktı

Korona Testi Pozitif Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Covid-19 (korona virüs) testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ülke genelinde Covid-19 vakalarında yaşanan artış tırmanmaya devam ediyor. Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük de Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

Başkan Sülük söz konusu sosyal medya paylaşımında, “Yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Hamdolsun, kendimi iyi hissediyorum. Doktorlarımızın tavsiyesi ile tedavim evde devam edecek. Dualarınızı istirham eder, bu vesile ile tüm hastalarımıza Rabbim’den sağlık ve afiyet temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış