SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koronavirüs Tedavisi Gören Hasta Taburcu Edildi

0
Güncellendi - 2020-04-26 22:46:26
Koronavirüs Tedavisi Gören Hasta Taburcu Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 64 yaşında korona virüsü yenen kişi akışlarla taburcu oldu.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde korona virüs (Covid-19) tedavisi gören 64 yaşındaki M.A.D., genel durumunun bozulması üzerine yoğun bakım servisine alındı. Buradaki takipleri esnasında solunumu duran hasta, solunum cihazına bağlandı. M.A.D. 14 gün solunum cihazı ile hayata tutunarak mücadeleyi kazandı ve solunum cihazından ayrıldı. Takiplerinde her geçen gün durumu iyileşen hasta, pandemi servisine alındı. M.A.D. buradaki takibin ardından iyileşerek şifa ile alkışlarla taburcu edildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal Aktürk konu ile ilgili görüşlerini belirterek, “Bilindiği üzere bu hastalar solunum cihazına bağlandıktan sonra hızla kötüleşerek kayıp edilebilmekteler. Hastamız uzun ve zorlu bir tedaviyi başarılı bir şekilde atlattı ve bu hastalıktan kurtuldu. Bu bizim için son derece önemli. Çok iyi bir bakım ve tedavi ile bu tip hastaların da kurtulabileceğini göstermesi açısından bu hastamızın taburcu olması önemli. Bu başarıyı gerçekleştiren ekibim başta Yoğun Bakım Yan Dal Uzmanı Dr. Umut Sabri Kasapoğlu ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Çağaşar olmak üzere, emeği geçen tüm sağlık personelimize herkese teşekkür ediyorum. Darısı diğer hastalarımıza inşallah” diye konuştu.

Bülten-İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahmet genç (4 yıl önce)
    Allah doktorlarımız eksikliğini vermesin inşallah allah cc onlardan razı olsun tüm personeli hemşiresi temizliğine kadar ??
    0
    0
    Yanıtla