SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koruma 'Baskın Olacak Önleminizi Alın'

A- A+ PAYLAŞ
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, “Deniz Feneri’ndeki köstebek” tartışmalarına neden olan telefon görüşmeleriyle ilgili, “Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın koruma müdürü, Kanal 7’ye yapılan Deniz Feneri baskınından 2 gün önce yaptığı telefon görüşmelerinde ‘Eyvah baskın olacak, organize işler çözülüyor, önlem alın’ diyor” iddiasında bulundu.
 
Tekin, dönemin İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ı hedef alarak, şunları söyledi: “Sayın Bakan ‘Koruma müdürüm ettiği telefonları hatırlamıyor bile’ açıklaması yaptı. Sayın Bakan’a soruyoruz, senin müdürün savcılığa nasıl bir ifade vermiştir, o ifadeye lütfen bir bakın. Sayın Bakan, arama kararı ne zaman çıktı, 16 Ekim. 14 Ekim’de senin koruma müdürün Kırıkkale Belediye Başkanı’nı niye arıyor? Niye 
Hakkâri, Çorum Belediye Başkanı değil? Çünkü organize işlerin bir başka elemanı olduğu için onu aramak zorunda kalıyor. 15 Ekim’de ne oluyor, organize işlerin elemanları İstanbul’da buluşuyor, nasıl tedbir alabiliriz, o uğraş içerisindeler. Bu tedbirlerini alıyor ve 16’sında bu kanal basılıyor. 
CHP olarak biz açığız. Deniz Feneri’ni tartışmak için Sayın Bakan dahil organize işlerin nasıl döndüğünü tartışalım.”
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız