SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Koruma Kararlı' Kadınlara Jandarmadan Çiçek

'Koruma Kararlı' Kadınlara Jandarmadan Çiçek
A- A+ PAYLAŞ

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ".. Malatya’da haklarında koruma kararı bulunan kadınlar, jandarma ekiplerince ziyaret edilerek, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil hediye edildi ve “Her zamanı yanınızdayız” mesajı verildi. 

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Dünya Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir etkinlik gerçekleştirildi.  İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki kadın astsubaylar, haklarında koruma kararı bulunan kırsal mahallelerde yaşayan kadınları evlerinde ziyaret ederek, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle karanfil hediye ettiler. 

Kadın jandarmalar, karanfil verdikleri haklarında koruma kararı bulunan kadınlara, “Dünya kadınlar Gününüz kutlu olsun, jandarma olarak her zaman yanınızdayız. Her hangi bir sıkıntı olduğunda bize ulaşabilirsiniz”  dediler.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.178 saniye