SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koruyucu Ailelerimizin Sayısının Çoğalmasını Bekliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 24.06.2021 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan genelge ile yürürlüğe giren “30 Haziran Koruyucu Aile Günü” Vali Ersin Yazıcı’nın katılımı ile çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Düzenlenen etkinliğe; Vali Yardımcısı Hakan Ezgi, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen, kurum müdürleri, koruyucu aileler ve vatandaşlar katıldı.

Koruyucu aileliğin teşvik edilmesi, yaygınlaştırılması kamuoyunun farkındalığının artırılması amacıyla, Kernek Karagöz Camii yanında yoğun katılımlar ile başlayan kortej yürüyüşü, Millet Bahçesinde son buldu.

Kortej yürüyüşünde konuşan Vali  Yazıcı “Koruyucu Aile Günü münasebetiyle, koruyucu ailenin önemini vurgulamak ve farkındalık yaratmak amacıyla koruyucu ailelerimiz, vatandaşlarımız  ve il protokolü ile birlikte kortej yürüyüşüne katılmak üzere kanalboyunda bir araya geldik. Özellikle İlimizdeki 46 koruyucu ailemize ve Koruyucu aile etkinliğimize katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmesi, toplumla daha iyi kaynaşabilmesi için koruyucu ailelerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Bundan sonra da koruyucu ailelerimizin sayılarının çoğalmasını bekliyoruz. Toplumun tüm fertlerinin, aynı koşullarda aynı imkanlarla ülkemizdeki hayat yolculuklarına devam etmelerini temenni ediyorum. Devletimiz ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız olarak, çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması için her türlü katkıyı ve desteği sunmaya devam edeceğiz. Koruyucu aile kavramının gelişerek devam edeceğini ümit ediyorum.” dedi.

Kortej yürüyüşünün ardından, Büyükşehir Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğince hazırlanan konserle birlikte çocuklara yönelik yüz boyama etkinlikleri gerçekleştikten sonra program sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız