SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koşarken Yere Yığıldı, Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2020-05-13 21:02:31
Koşarken Yere Yığıldı, Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolda koşarken fenalaşan yaşlı bir şahıs bir anda yere yığıldı ve öldü.

Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi’nde yaşanan olayda, Gönültaş Caddesi üzeri Morsalkım Sokak girişinde görgü tanıklarının ifadelerine göre yolda koşan bir şahıs yere düştü. Durumu fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Üzerinde kimlik çıkmayan şahsın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Ölen kişinin 67 yaşındaki Mustafa Tosun olduğu yapılan incelemelerin ardından tespit edilirken, olayla ilgili başlatılan inceleme ise sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • 44 MALATYA (4 yıl önce)
    Adam yaşlı da değilmiş, Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal (4 yıl önce)
    Ecelin nerede ve ne zaman gelecegi belli degil Allah imanlı şekilde gitmeyi nasip eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Amin kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Allah mekanını cennet etsin.adamı tanıyorum.çok değerli bi insandı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Ahlatli (4 yıl önce)
    Kalp Atışı yavaşlamış olabilir Allah Rahmet Eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok bilgilisin tıp bitirdin galiba
    0
    0
    Yanıtla
  • Osmanı dert mi bürüdü? he tıp bitirdi doktor oldu köyüne hey Allah'ım ya adam yorum da mı yapmasın
    0
    0
    Yanıtla