SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOSGEB'e Yeni Müdür

A- A+ PAYLAŞ

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı (KOSGEB) Malatya Müdürü Dilaver Ekinci'nin KOSGEB İdaresi Başkanlığı'nda görevlendirilmek üzere Ankara'ya tayin edilmesinin ardından KOSGEB Malatya Müdürlüğü'ne Murat Seki atandı.

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Malatya Müdürü Murat Seki, KOSGEB' de müdürlük görevini almanın kendisi için gurur verici olduğuna değinerek, 9 yıl KOSGEB bünyesinde uzman olarak görev aldığını ve bundan sonra Malatya'da müdür olarak görev yapacağını ifade etti.

Seki, Küçük ve Orta Ölçekli sanayicilerin sıkıntı ve sorunlarının neler olduğunu yakından bildiklerini belirterek, "Yeni süreç içerisinde yeni destek modelleri oluşturulmaya başladı. Uygulanan destek modellerini bizde ilimizde en iyi şeklide değerlendireceğiz. Malatya sanayisinde yüzde 35 sanayicimiz KOSGEB veri tabanından faydalanmaktadır. Yani 4 bin sanayicimizden 650'si KOSGEB veri tabanından destek alıyor. Biz bu rakamı yüzde 50'ye çıkarmayı amaçlıyoruz" dedi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız