SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kosovalı Santrafor Gollerine Devam Ediyor

0
Güncellendi - 2020-12-16 23:17:35
Kosovalı Santrafor Gollerine Devam Ediyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un 22 yaşındaki Kosovalı santraforu Jetmir Topalli gollerine devam ediyor. Genç golcü, Hekimoğlu Trabzon ile Malatya’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur maçında 2 gol birden kaydederek, takımının kupada son 16 turuna yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.

Yeni Malatyaspor’un sezon başında bedelsiz olarak KF Ballkani takımından transfer ettiği Jetmir Topalli geleceğin yıldızı olmaya aday. Kendisine daha önce Türkiye’de oynayan şuan İtalya Seri A takımı Lazio’da forma giyen Vedat Muriç’i örnek alan Topalli, şuana kadar kendisine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirdi.

Süper Lig’de 6 maçta toplam 56 dakika süre alan Topalli, 1 kez gol atma başarısı gösterdi. Ligin 10.haftasında deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada, oyuna 89.dakikada dahil olan Topalli, 90+5.dakikada kaydettiği golle takımına 1 puanı getirdi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 3 karşılaşmada 221 dakika görev alan Jetmir Topalli, 3 gole imza attı. Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur’unda Malatya’da Artvin Hopaspor ile oynanan karşılaşmada 79.dakikada rakibin ağlarını havalandıran genç golcü, Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur’unda yine Malatya’da Hekimoğlu Trabzon ile oynanan karşılaşmada 4 ve 39.dakikalarda gol atma başarısı gösterdi.

Yeni Malatyaspor ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 200 bin Euro olan Topalli, santrafor esas mevkii olan santraforun dışında sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor.

Jetmir Topalli, Yeni Malatyaspor’a transfer olduktan sonra kampta kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, “Herkes Vedat Muriç gibi olmak ister. O buraya uzun zaman önce geldi. Şimdiki bulunduğu yere gelmek için çok çalıştı. Bizde onu örnek alıyoruz. Bende çok çalışacağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım. Yeni Malayaspor’da en iyisini yapmak istiyorum” ifadelerini kaydetmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Hüseyin yumuk (3 yıl önce)
    Bu takim super ligde cok iyi isler yapar ikinci yari daha baska guclu bir malatya spor izleriz hamza hocaya ve futbolculara ve yonetime guveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin yumuk (3 yıl önce)
    Bu takim bu ligde cok isler yapar hamza hocaya ve putmoolculara guvenimiz sonsuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Jetmir iyi oyuncu bir golcünün Nerde durmasi gerektigini iyi biliyor.Biraz güclense ikili mücadelelerde cok daha iyi olacak. Kesinlikle fazla süreyi hak ediyor lig maclarinda 10 dakikalik oyuncu degil Insallah daha cok calisir ve istedigi sansi yakalar daha faydali olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazeyn 44 (3 yıl önce)
    Kral malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazeyn 44 (3 yıl önce)
    İyi olur inşallah malatya sporumuza para kazandırarak gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Biraz daha üstüne koyarak calışırsa elbete forma sansida bulmaya ve katkı vermeye devam edecektir. Şansı açık olsun inşallah bizde daha cok başarılı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhsin Osman (3 yıl önce)
    Haftalık kızılay haberleri kaldığı yerden devam.. Turgut özal üni tıpta durumlar nasıl ilk defa endoskopiden sonra yapılan başka yeni ameliyatlar var mı? EDİTÖR: Yanlış adrese gönderilmiş!
    0
    0
    Yanıtla