SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Köye Gasilhane ve Morg Yaptırdılar

Köye Gasilhane ve Morg Yaptırdılar
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediyesi ve İstanbul’da bulunan Şotik Köyü Derneği tarafından gasilhane ve morg yaptırıldı.

Arguvan ilçesine bağlı Şotik Mahallesi'nde yapılan gasilhane ve morg açılışında konuşan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, belediye ve vatandaş işbirliği çerçevesinde ilçenin genelindeki mahallelerde böyle çalışmalar başlattıklarını belirtti.

Şotik Mahallesi'ndeki iki mezarlığın düzenlemesini yaptıklarını, şimdi de gasilhane ve morgların hizmete sunulduğunu aktaran Kızıldaş, şöyle konuştu:

"Şotik ve çevre köylerin Arguvan merkeze uzaklığından dolayı daha önce cenazelerin zor şartlarda yıkanması ve muhafaza edilememesi nedeniyle sıkıntı yaşanıyordu. Gasilhane ve morga ihtiyaç duyuluyordu. Şotik Köyü Derneği Başkanı Mustafa Çıplak ve yönetim kuruluna, belediye personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Açılışın sonunda katılımcılara yemek ikram edildi.

AA

sotik1

sotik2

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mehmet çıplak (8 yıl önce)
    Allah gecinden versin ama eninde sonunda herkesin yer yüzündeki son durağı bu mekanlar. bizim köyde de bu bir ihtiyaçtı. bu morgun yapımında maddi manevi katkı yapan, destek veren herkese teşekkürler. SAĞOLUN.
    0
    0
    Yanıtla