SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kubilay Kanatsızkuş'un Performansı

0
Güncellendi - 2020-10-01 09:37:22
Kubilay Kanatsızkuş'un Performansı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor, son olarak 1.Lig ekibi Bursaspor’un formasını giyen 1,90 metre boyundaki santrafor Kubilay Kanatsızkuş’u kadrosuna kattı. 23 yaşındaki oyuncu, Süper Lig’de 56, 1.Lig’de ise 32 karşılaşmada görev aldı.

Futbola Bursaspor’un altyapısında başlayan Kubilay Kanatsızkuş, sırasıyla Bursaspor U16, Bursaspor U17, Bursaspor U19 ve Bursaspor U21 takımlarında forma giydi.

4 Ocak 2016’da Bursaspor A takımına geçen Kubilay, 31 Ağustos 2018’de Ankaragücü’ne kiralık olarak transfer oldu. 30 Ocak 2019’da kiralıktan yeniden Bursaspor’a dönen genç santrafor, 25 Eylül’de bedelsiz olarak Yeni Malatyaspor’a transfer oldu.

Bursaspor formasıyla 91, MKE Ankaragücü formasıyla 11 karşılaşmada görev alan Kubilay Kanatsızkuş, Süper Lig’de 56, 1.Lig’de 32, 1.Lig Play-off’ta 2, Türkiye Kupası’nda ise 12 karşılaşmada forma giydi.

Uzun süre formasını giydiği Bursaspor’da 91 karşılaşmada 18 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen Kubilay Kanatsızkuş, MKE Ankaragücü formasıyla 11 karşılaşmada 1 kez gol atarken, 1’de asist yaptı. Genç oyuncu, Süper Lig’de toplamda 56 karşılaşmada 9 kez gol kaydederken, 2’de asist yaptı.

1.Lig’de 2019-2020 sezonunda Bursaspor formasıyla ligde 32 karşılaşmada 2 bin 283 dakika sahada kalan Kubilay, bu karşılaşmalarda 7 gol, 2 asistle oynadı. Kubilay, Play-off’ta ise 2 maçta 107 dakika sahada kalırken, gol atma ya da asist yapma başarısı gösteremedi.

Kubilay Kanatsızkuş Türkiye U19, Türkiye U20 ve Türkiye U21 Milli Takımlarında da görev aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • Kubi (3 yıl önce)
    Vallaha Allaha Şükürler Olsun Gitti'de Rahatladık Diğer Gençlerimiz Bomba Bunu Başımıza Bela Edenlerin Allah Nasıl Biliyorsa Öyle Yapsın. Malatya'ya Allah Kolaylık Versin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    İkinci umut bulut olduğu tescillenmiş bu oyuncuya methiye düzenler olsa olsa bunun menajerleri olabilirler.ne bursada ne de Ankaragücünde esamesi bile okunmayan kubilay için fal açanlar bu takımı bu hallere getirenlerdir.horoz resmi dünyanın her yerinde horozdur ama malatyaya gelince kartal olacağını söylemek falcılığında ötesinde birşey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikri (3 yıl önce)
    Bir bursasporlu olarak çalışkanlığını ve futbolunu seven birisiyim.Bizim taraftarımız şampiyonluktan sonra kendisini takımın üzerinde gördüğü için bu hallere düştük.Şampiyon yapan volkanı,sercanı ozan ipeki beğenmedik.Ertuğrul Sağlamı kulubede ağlattık,gönderdik. Bursanın en genç kaptanı ertuğrul ersoyu beğenmedik..ki o takımın yabancı golcüsü sahaya çıkıp gol atsında ligde kalalım diye cebinden para veren adamken.Bizim taraftarımız takıım otobüsünün önünü kesip heykelini diktiği batallayı ,harunu dövdüler.Kubinin üstüne çok gidip üzerinde baskı oluşturdular.O lokma döktüren taraftar yanlış yapmıştır.Onlar için texaslılık radikalli,ünütimsahlık gibi taraftar grupları önemlidir.Aslında o taraftar bu gruplar eliyle öldürülen bursasporluluk için helva döktürmeliydi. Siz takımınıza sahip çıkıp bizim durumumuza düşmeyin.Kubiye sahip cikin .Hamzaya sabip cikjn.Bizi 5.yken taraftar onattigi oyunu begenmiyor diye istifaya zorlanan hamza olsa biz dusmezxik ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Bu çocuğa iyi bakın. Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en parlak gelecek vaadeden golcüsü olacak, bunu bir yere yazın. Cahil bir taraftar lokma döktürmüş diye karalamayın, ön yargılı olanlar goller gelince emin olun çok utanacaksınız. Kubilay başarılar diliyoruz, kardeşim göster kendini, seninle tüm Malatya gurur duyacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (3 yıl önce)
    Lokma dagitanlar eminim bizim takimin bazı taraftarlari gibi hiç bir şeyi beğenmeyenlerden...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hahaha çok komiksin ya valla. Türkiye nin en iyi forveti demi ama unuttum UMUT BULUT tan sonra demi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor (3 yıl önce)Yms06 isimli kullanıcı yorumuna
    Belli ki Kubilay'ı hiç izlememişsin. Kısaca özetleyeyim ; Bursaspor'la çıktığı her maç taraftarına saç baş yolduran bir forvet. Bursaspor bunun yüzünden düştü ve geçtiğimiz sezondan kaçırdığı saçma sapan goller yüzünden Süper Lig biletini kaçırdı. Adamların yedeklerinde Ali Akman gibi bir Yetenek var bunu zorunlu oynattılar baktılar olmuyo. Merak etme yani çok iyi olsaydı bu genç yaşında Malatyaspor'a vermezlerdi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasann (3 yıl önce)
    Çok iyi forvet !!! Oyleki Bursalı esnaflar Kubilay ayrıldı diye lokma dokturup dagitmislar var ol başkan kulüp söğüt gölgesi olacak gibi bari transfer sezonu bitmeden adam akıllı iki transfer yap da takimimizla ovunelim ... Rezil etmeyin bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (3 yıl önce)
    Bursaspordan ayrıldığı için arkasından lokma döktürülen oyuncuya para vereceğinize altyapıdan genç çocukları çıkarında hiç olmazsa hem geleceğe yatırım yapmış olursunuz hemde malatyasporun kasasını korumuş olursunuz. Yazık yedek kulübesinde oturacak bedava para alacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun ,oynadığın süre içinde,inşallah çok gol atarsın,Allah sakatlıklardan korusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali (3 yıl önce)
    Adam Bursa'dan gitti diye dün Bursaspor esnafı çarşıda lokma döküp dağıttı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağasarlı (3 yıl önce)
    Faydalı olur muhakkak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Aslında kumaş var ama sergileyemedi. Inşallah bizde çıkış yakalar
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (3 yıl önce)
    BURSA da gitti diye kudtulduk diye lokma dağıttılar umut gibi bunu da ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (3 yıl önce)
    Çok iyi adam kesinlikle
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Ankaragücü de Kayseri de bizim takım gibi küme düşüp çıkarılanlardan. Umut Kayseri.den alındı, Kubilay da Ankaragücünde oynamış. Bizim takıma bir yıldız gerekiyor Adil bey, Takımları küme düşen golcüler değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Eğer performansını arttırırsa yuvası Bursadan daha fazla sevgi ve itibarı Malatyadan görür.Bir şeyi ispatlaman lazım,futbolcu olduğunu.Arkandan lokma dökenleri unutmazsan başarılı olacağına yürekten inanıyorum.Allah işini bahtını rast getirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet gül (3 yıl önce)
    Kubilay Kanatsız kuşun performansını en iyi geldiği takımın taraftarı bilir.Gittiği için LOKMA dağıtan Bursaspor taraftarı bu futbolcunun performansını en iyi şekilde ifade etmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (3 yıl önce)
    Bursaspor Kubilay Kanatsız kuş ayrıldığı için lokma döktürüp dağıttılar. Gerisini siz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla