SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Kübra' İle Buluşmaya Gittiler, Canlarını Zor Kurtardılar!

'Kübra' İle Buluşmaya Gittiler, Canlarını Zor Kurtardılar!
A- A+ PAYLAŞ

Sabaha karşı meydana gelen olayda, 2 şahıs bıçaklanarak yaralandı. Polis, olayla ilgili olarak 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay, Salı sabaha karşı 03.45 sıralarında meydana geldi. Bıçakla yaralanmış olan H.B. adlı şahıs, İsmetpaşa Caddesi üzerindeki bir fırına sığınarak yardım istedi. Sağ omuz ve koltuk altından yaralı olan şahıs, Aşağıbağlar Mahallesi'ndeki bir evde bıçaklı saldırıya uğradığını, kendisinin kaçtığını, ancak arkadaşının orada kaldığını gelen polislere bildirdi. Şahıs, ambulansla saldırıya uğradıkları evi gösterdi ve yapılan araştırma sonucu bu şahsın arkadaşı İ.D. de yakındaki Kuyuönü Caddesi'nde kalçasından bıçakla yaralanmış olarak bulundu.

Hastaneye kaldırılan yaralılar, polise verdikleri ifadede, sosyal medyadan tanıştıkları ve adının 'Kübra' olduğunu söyleyen kadınla, Aşağıbağlar Mahallesi'ndeki bir evde buluştukları sırada, kadının erkek kardeşi M.Ü.'nün, yanında M.E. ve A.K. adlı şahıslarla beraber geldiklerini ve kendilerini yaraladıklarını öne sürdüler.

Polis, M.Ü., M.E. ve A.K. adlı şahısları gözaltına aldı, olayla ilgili araştırma ve soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Adnan ermez (2 yıl önce)
    Yukarıdaki haberi içeriğini ve kaynağını araştırmadan yayınlayan arkadaş, Buluşmaya gittiler dediğiniz ev yaralılardan i.d ye aittir olayda ismi geçen Kübra isimli kız çocuğudur uyuşturucu ya sürüklenmeye çalışılan alıkoyan ve tacize uğrayan magdurdur kardeşine yaralılardan H.B nin tlf dan konum atıp durumu anlatan ve kardeşinin olay yerine gelerek iki sahsida dövüp yaralayan m.e dir ve kardeşini kurtarmak için yaptığı olaydan dolayı şu an ceza evinde olup yaralılar firardadir.Bu anlatiklarimin polis ve savcılık belgelerine bakarak doğruluğunu tespit edip şu andaki yanlış haberinizi tenzip edip duzeltmenizi duzeltmenizi durumunda suç duyurusunda bulunup adli mercilere intikal ettirecegimi bildiririm.saygilarimi sunar yayın hayatınızda başarılar dilerim. Adnan ERMEZ
    %100
    %0
    Yanıtla