SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küçük Kızın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı

Küçük Kızın Hayatını Kaybettiği Kaza Anı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışan 9 yaşındaki kız çocuğuna hafif ticari araç çarptı. Kameralara saniye saniye yansıyan kazada metrelerce savrulan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

21 Nisan Cuma günü öğle saatlerinde Malatya-Elazığ karayolu Kale ilçesi girişinde meydana gelen kazada, Elazığ istikametine seyir halinde olan Ö.Ş. idaresindeki 34 DTM 091 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Aycan Özilhan'a (9) çarptı. Kameralara saniye saniye yansıyan kazada metrelerce savrulan küçük kız ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Aycan Özilhan buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Araç sürücüsünün gözaltına alındığı kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • hasbi (1 yıl önce)
    Seçim dolayısıyla trafik caza yazmıyor, hız denetimi yapılmıyor... yanlış bu... o yılda hız denetim sistemleriide çalışmıyor
    %45
    %55
    Yanıtla
  • okan (1 yıl önce)
    Rabbim kalanlara sabırlar versin. Çok üzücü
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eren Sağıroğlu (1 yıl önce)
    Çok üzücü. Allah rahmet eylesin. Başta kederli ailesine ve Dayısı Devrani Özgün öğretmenimize sabırlar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla