SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kule Stoper' Bu Hafta İmzalayabilir

0
Güncellendi - 2020-09-14 08:27:40
'Kule Stoper' Bu Hafta İmzalayabilir
A- A+ PAYLAŞ

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, Trabzonspor ile yollarını ayıran 1,91 metre boyundaki Fas uyruklu stoper Manuel da Costa’yı kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Kadrosuna en az bir stoper katmak isteyen sarı siyahlı takım, bu transferi bitirmek istiyor.

Süper Lig’de 2020-2021 sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kadrosuna en az 2 ya da 3 oyuncu daha katmak isteyen Doğu Anadolu temsilcisi, temasta olduğu futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor. Sarı siyahlılar, özellikle stoper transferi için bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Manuel da Costa’yı kadrosuna katmak istiyor.

Manuel da Costa transferinde belirli bir aşamaya gelen sarı siyahlı yönetim, Fas uyruklu stoperin transferini birkaç gün içerisinde netleştirmeyi planlıyor.

Kariyerinde daha önce Nancy, PSV Eindhoven, Fiorentina, Sampdoria, West Ham, Sivasspor, Olimpiakos, Başakşehir, AL Ittihad ve Trabzonspor takımlarının formalarını giyen Manuel da Costa, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 11 maçta 827 dakika görev aldı. Manuel da Costa, geçen günlerde Trabzonspor ile yollarını ayırmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Bülent (4 yıl önce)
    Murat Akça Erkan Kaş Umut Bulut Ahmet Ïldiz den oluşan bir kadro başarısız olur.Alinan kaleci evlere şenlik acil kaleci alınmalı yazık oluyor bu şehire Büyükşehir belediye başkanı biraz futboldan anlasaydı bu kadar sıkıntı yaşamazdık
    0
    0
    Yanıtla
  • Naci (4 yıl önce)
    Bunlar nerede döküntü varsa topluyorlar bu aldıklarının iyiyse niye eski oyuncuları oynatıyorsunuz daha önce söyledik bu hoca bu ve oyuncularla bu takım kgümreke yenilir dedik hemde 3 . 0 yine bu takım küme düşer sezon başında bu işten anlayan bir yönetim gelecekti
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan (4 yıl önce)
    Alınırsa çok iyi,yanına sadık ve Trabzondan,Doğan Erdoğan belki Cilerme, acil lazım futbolcular.............
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    başkanın taraftara özür borcu. defansa murat akçayı almak. umut bulutu. erkan kaşı ve ahmet ıldızı takımda tutmakla özür borcunu ödemiş oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Malatyasporda daha fazla Zarar verme Adil Gevrek İstifa et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eyyupk (4 yıl önce)
    Hadi başkan neyi bekliyon iyibir sağbek lazım stoper 2 tane
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    En az 1 mi?????? Bize en az 3 stoper lazım..maraton uzun
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo44 (4 yıl önce)
    Kesinlikle alınmaması gereken bir oyuncu. Ya nerde çürük çarık işe yaramayan topçu var alıyorsunuz. Sırf taraftara transfer yaptık diyebilmek için. Bu kulübün bunkadar mı boşa harcayacağı parası var. Kaleci içinde aynı yorumu yapmıştım. İlk maçta yanılmadım. Aynı düşünceleri şimdi bu Costa için geçerli alırsak eyvahlar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu takımın hocası var.Ne kadar bilmişsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilmeye gerek yok futboldan azıcık anlayan görebilir. Ayrıca hocanın vasfı var mı ki... Bu Hamza hoca Umut bulut sevdası yüzünden GS den kovulmadı mı. Yine aynı sevdayı Malatya'da devam ettirdiği sürece kusura bakma kardeşte benim gözümde bu takımın şuan için hocası yok. Umuttan Ahmet ıldızdan Erkan kaştan maç kazanmayı bekleyen hocadan hiç birşey beklemem. Emin ol bir kaç yenilgi alalım hemen kaçıp gidecek hocalardan bir tanesi. Onun için bana takım hocasını savunma arkadaşım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (4 yıl önce)Memo44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen. Bu takımda umut gol atar diye bekleyen çok bekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen seneden tek farkımız bu sene dah çok gol yememiz.Değişennhicbirsey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Portekiz asıllı Fas millî futbol takımı futbolcusu kendisi. Biraz araştırın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (4 yıl önce)
    Saatli bomba almak için avuç dolusu para saçmaya gerek yok.Transfer gerçekleşirse yazın köşeye Malatya sezonun penaltı yaptırma lideri olur.
    0
    0
    Yanıtla