SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuluncak'ta 1 Köye Karantina

Kuluncak'ta 1 Köye Karantina
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Kuluncak ilçesine bağlı Kaynarca Mahallesi (köyü) karantina altına alındı.

Alınan bilgilere göre, yaklaşık 10 gün önce İstanbul'dan Kuluncak ilçesi, Kaynarca Mahallesi -Zafer Sokak'ta bulunan evlerine dönüş yapan İ.D. ve eşi F.D.'den korona virüsü semptomları görülmesi üzerine sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan kontrollerde yeni tip korona virüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı belirlenen İ.D. Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Kaynarca Mahallesi karantina altına alındı.

Kaynarca Mahallesi'ne giriş çıkışların jandarma denetiminde yapıldığını belirten Kaynarca Mahalle Muhtarı Tahsin Boyraz, “Mahallemizde ikamet eden ama uzun bir süredir İstanbul'da bulunan İ.B. ve eşi F.D. yaklaşık 10 gün önce ilçemize dönüş yapmıştı. Ailenin 30 yıl gibi bir süre sonra ilçeye dönüş yapması nedeniyle akrabalar ve komşular tarafından aileye yoğun bir ziyaret gerçekleşmiş. İ.D.'nin test sonuçlarının da pozitif çıkması üzerine yetkililer tarafından mahallemiz karantina altına alındı. An itibariyle Kuluncak'ta tek vakamız mevcuttur, bunun dışında başka vakamız bulunmamaktadır. Süreç devletimizin yetkileri tarafından yakından takip edilmektedir. Devlet, millet el ele bu zor günleri de atlatacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Emrah (5 yıl önce)
    Kendi düşen ağlamaz ziyaret etmiş bide köy halkı herkesin canı kendine yapacak bişey yok Allah ıslah etsin bu milleti ziyaret nedir arkadaş ya biz genç yaşta eve kapandık lütfen uyarılara uyalım yoksa sonuçları ağır olacak Evimizde kalalım lütfen sabır
    0
    0
    Yanıtla
  • selçuk (5 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Ya eve kapanmak isteyipde kapanamayanlar ne yapacak özel sektör çalışanları Allah'a emanet
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozel sektor canimiz allaha emanet malesef
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.172 saniye