SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kulüpler Birliği 'VAR'ı Görüştü

0
Güncellendi - 2017-10-05 00:16:34
Kulüpler Birliği 'VAR'ı Görüştü
A- A+ PAYLAŞ

Kulüpler Birliği Vakfı'nın olağan toplantısı, Birliğin Maslak’taki ofisinde gerçekleştirİldi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek başkanlığında başlayan toplantıda Süper Lig'de mücadele eden takımların başkan ve yöneticileri yer alırken, toplantıya mazeret bildiren Beşiktaş ve Osmanlıspor kulüpleri katılamadı.

Toplantıda kulüpler yasasının düzenlenmesi ve değiştirilmesi, kulüplerin mali durumunun düzeltilmesi üzerine çalışması, altyapı ve amatör branşlara yapılan yatırımların artırılması ile vergi ve stopaj oranlarının düzenlenmesinin konuşulduğunu belirten Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, vakfın aylık olarak düzenlediği olağan toplantının ardından video hakem uygulamasının yürürlüğe girmesiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşeceklerini söyledi. Türkiye'de futbolun son zamanlardaki gündem maddelerinden olan 'yabancı sınırı' konusuna da değinen Özbek, konunun gündemlerinde olmadığının altını çizdi.

Son olarak Özbek, kulüp başkanlarının hakemlerle ilgili şikayetlerinin olup olmadığı sorusuna "Kulüplerin sorunu sadece hakemler değil. Cezalar, disiplinler. Bazı kurullardan şikayetler var" yanıtını verdi.

GEVREK, ATİKER KONYASPOR MAÇI SONRASI İSYAN ETMİŞTİ

Evkur Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Süper Ligin 7.haftasında Malatya’da oynanan Evkur Yeni Malatyaspor-Atiker Konyaspor karşılaşması sonrası ligde 7 haftanın 6’sında aleyhlerinde hatalar yapıldığını savunarak, isyan etmişti.

Gevrek, video hakem sistemine ilişkin ise “Bana göre geç kalınmış. Video Hakem Sistemi olsaydı bu hataların hiçbiri yapılmayacaktı. İnşallah en kısa sürede bu sisteme geçilir. Özellikle de Anadolu takımları için bu şart. Bir an önce mutlaka bunun olması lazım, eğer olsaydı bugün bu karar böyle verilmezdi” değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    brovo başkanım haklısınız......
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Video hakem ikinci yarı başlarsa İstanbul takımlarının lehine yapılan hatalarda devreye girebileceğini düşünmüyorum. İstanbul takımının attığı golü iptal etmek, kırmızısını vermek çok zor.
    0
    0
    Yanıtla