SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Kulüpler Birliği'nden 'Ligden Düşme Olmasın' Kararı

0
Güncellendi - 2020-07-29 00:49:46
Kulüpler Birliği'nden 'Ligden Düşme Olmasın' Kararı
A- A+ PAYLAŞ

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, ligden düşmenin kaldırılması konusu ile ilgili olarak, “Toplantıda Süper Lig'den düşmenin bu sezon olmaması yönünde Türkiye Futbol Federasyonuna tavsiye konusunda bir görüş birliği oluştu” dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı, yabancı oyuncu kuralı, ligden düşmeme ve harcama limitleri gündem maddelerini görüşmek için bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, görüşmenin detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Sepil, toplantıya Süper Lig'e yeni çıkan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Hatayspor kulübünün temsilcilerinin de katıldığını belirterek, "Daha önce 7 kulübün ligden düşmenin olmaması yönünde bir bir müracaatı vardı. Toplantıda Süper Lig'den düşmenin bu sezon olmaması yönünde Türkiye Futbol Federasyonuna tavsiye konusunda bir görüş birliği oluştu” şeklinde konuştu.

“Malatyaspor, Kayserispor ve Ankaragücü ligden düşmenin kaldırılması talebiyle geldi”

Daha önce 7 kulübün ligden düşmenin olmaması yönündeki talebin federasyon tarafından liglerin devam ettiği gerekçesiyle kabul görmediğini hatırlatan Sepil, "Toplantıya Malatyaspor, Kayserispor, Ankaragücü bu sene ligden düşmenin kaldırılması talebiyle geldiler. Bu konu detaylı olarak kulüpler tarafından paylaşıldı. Kulüplerin tamamı bu zor süreçte bu talebin kabul edilebileceğini paylaştı. Kulüpler Birliği'nin yaptırım gücü yok, tavsiye konusunda görüş oluştu” açıklamasını yaptı.

Kulüplerin kayıp yaşamadan bir lig organizasyonunun oluşturulabileceğini belirten Sepil, "Kulüplerin kaybı olmadan ileriki yıllarda 20 takımın oynayabileceği bir formatın kurulup, çok büyük zarar gören kulüplerin daha da ekonomik sıkıntı görmeyebileceğini düşünüyoruz. Kulüpler birliği olarak tavsiye kararımızı federasyona ileteceğiz” diye konuştu.

Başkan Sepil, yayıncı kuruluş ile yapılan görüşmeler ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

"Yayıncı kuruluşumuz pandemi sürecinde yaşanan zorluklarla ilgili indirim talebiyle gelmişti. Bu süreç devam ederken federasyonla yaptığımız toplantıda bu indirim talebinin görüşülebileceğini ama sadece bu senenin değil önümüzdeki dönemin mevcut kontrat sezonun da tartışılması gerektiğini söyledik. Federasyon başkanı Nihat Özdemir birkaç gün önce beni arayarak federasyonun bu konuda yayıncı kuruluş ile bir rakamda anlaştığını söyledi. Her ne kadar beklentinin altındaysa da yine de kulüplerin içinde olmadığı pazarlığın Kulüpler Birliği tarafından doğru bulunmadığı kararı alındı. Bundan sonra yapılacak görüşmelerde vakıf tarafından oluşturulan icra kurulunun yer alması görüşü ortaya çıktı."

Kulüplerin önemli gelir kaynağının düşürüldüğü teklifin kabul edilmesinin mümkün olmadığının altını çizen Başkan Sepil, "Her zaman yayıncı kuruluşla görüşmelere hazırız ama ortada mevcut kontrat olduğunu ve uygulanması gerektiğini de federasyona hatırlatırız” ifadelerini kullandı.

Yabancı oyuncu konusu

Mehmet Sepil, yabancı oyuncu konusunda toplantıda alınan kararları aktararak, TFF'nin aldığı kararın bir yıl ertelenmesinden yana olduklarını dile getirerek, "18 kulüp olarak birçok konuda ortak tavır alabiliyoruz. Burada kulüplerin çok doğal olarak değişik düşünceleri var. Yabancı oyuncu sayısında ortak paydada buluşmuyoruz. Doğaldır ama 18 kulüp olarak bu kararın çok hızlı alındığını düşünüyoruz. Uygulamanın bu sene yapılmasının kulüplere hiçbir faydası olmadığı gibi kulüplerin zaten zor durumda olan ekonomilerinde yara açacaktır" diye konuştu.

Yabancı oyuncu kuralı konusunda zamanı doğru kullanmak gerektiğini söyleyen Başkan Sepil, "Bu işi bir yıl erteleyelim. Önümüzdeki seneden başlayarak yabancı sayısı düzenlemesi olabilir görüşüne sahibiz” açıklamasını yaptı.

“Harcama limiti birçok kulübü sıkıntıya sokacak”

Harcama limiti konusunda da kulüplerin sıkıntı yaşadığına dikkat çeken Mehmet Sepil, "Bu uygulamayla birçok kulübün sıkıntıya gireceğini ve dünyadaki uygulamalara benzemediğini değerlendirdik. Bu konudaki endişelerimizi de federasyona ileteceğiz. Bu konuda da bir icra kurulu tespit ettik. Kurul yakın zamanda federasyona gidecek ve yeni yıl uygulamasıyla ilgili kulüplerin teklifini görüşecek” değerlendirmesinde de bulundu.

Başkan Mehmet Sepil, rezerv lig konusunda da ısrarcı olduklarını dile getirerek, "Federasyonun bu konuda net dönüşü olmadı. Rezerv ligin Türk futbolu için çok önemli olduğunu, takipçisi olacağımızı, rekabetçi şekilde uygulanmasında da ısrarcı olduğumuzu federasyona bildireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Berna Gözbaşı: Tüm başkanlara çok teşekkür ediyorum

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı ise ligden düşmenin kaldırılması konusundaki görüşünün oy birliğiyle alındığını vurgulayarak, "Ligden düşmenin kaldırılması yönündeki tavsiye kararını oy birliğiyle aldık. Bu beni çok duygulandırdı. Tüm başkanlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Toplantı sırasında sinirli bir şekilde dışarı çıktığının hatırlatılması üzerine Gözbaşı, "Tek kadın başkan olarak naz ve kapris yapma hakkımı kullandım. Sorun yok." değerlendirmesinde bulundu.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • hakan (3 yıl önce)
    Kulüpler Birliği'nin dün gerçekleştirdiği toplantıda küme düşmenin kaldırılması ve Süper Lig'in önce 21 takım sonrasında ise 20 takım ile oynanmasıyla ilgili teklifi için bugün Türkiye Futbol Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasında bir toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda bu sezon küme düşmenin olmamasına karar verildi. Gelecek sezon Süper Lig'in 21 takımla oynanmasına karar verildi. Önümüzdeki sezon için yabancı sınırı kuralıyla ilgili değişiklik olmayacak. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ve TFF Başkanı Özdemir birazdan açıklama yapacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • adanan (3 yıl önce)
    Adil bey,hatlarını kendi biliyordur,başarılı olduğu dönemde güzel mutluluk yaşattı bizlere.Bir işi yapamıyor veya şansınız yaver gitmiyorsa gereğini yerine getirmek katidir.Adil bey istifa etmesi hak olmuştur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (3 yıl önce)
    Adil bey ile uğraşmayı bırakalım. Adil bey takım küme düşşe de düşmese de kendiliğinden başkanlığı bırakır. Adil bey her ne olursa olsun deyip başkanlık peşinde koşacak bir kişiliğe sahip değil. Lütfen beyler zaman birlk olma beraber olma zamanı....
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum. Ama bunlar ders olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk (3 yıl önce)
    Küme düşme kaldırılacak gibi duruyor. Malatya ligde kalırsa, kesinlikle Gevrek, Ravcı, yönetim ve ruhsuz futbolcular gönderilmelidir. Bu sene yapılanlardan büyük dersler çıkarılmalıdır. Hedefleri yüksek tutarsak başarı kaçınılmazdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Ben bir taraftar olarak KULÜP MALİ BÜRÇESİ HER AY SONU GÜNCEL olarak herkese açık olsun. ŞEFFAFLIK ilkesine uyulsun. Alınan harcanan açıkça basında açıklansın. Futbolcu kaça alınmış kaça transfer olmuş bizde açıklanmıyor. En az 3 aylık tablo Malatya basınında olsun. Malatya nın milliyetçisi olarak çok üzülüyorum, Takımdan Boutaib - Alexsic - Yahoviç - Guilherme vb. futbolcular verildi. Kaça verildi takıma yararı ne kadar oldu Malatyalı sporseverlerin hakkıdır bilmek. Bu takımın en önemli 12. adamı taraftardır.Ben de bir taraftar olarak ; Bu yönetimin suçu mudur bilmem kimsenin günahını alamam fakat kim 1 kuruş zarara uğratmışsa da hakkımı helal etmiyorum. Allah ta ahirette hesabını sorar. Bir de şu YENİ kelimesini atın 44 koyun bari nedir bu ya !
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Adil.baskani.surekli.sucladiniz.ama.baskan.yeni. Malatysporu.2. Ligten.aldi.1.lige.sonra.superlige. ,3yilda.sanpiyonluk.yakaladi.20.oo.tl.verip.maclara.gitmesiniz.ama.surekli.elestirirsiniz.birakin. Takima.sahip.cikalim.destek.olalim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle ya ... Adam bir hata yaptı onlarca başarı yok sayıldı gelen geçen laf yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Temenni ediyorum süper lig de devam ederiz.Ancak iyi günde olduğu gibi kötü günde de takımı sahiplenmek taraftarın en önemli görevidir.Adil Başkan 2.yarının başında ciddi hatalar yaptı ama taraftarlar olağanüstü üzerine gitti hakaretler savurdu.Ne olursa olsun takımın başkanı öncelikle takım sahiplenmeli yeri geldiğinde de ilgili makamlarca hesap sorulmalıydı.Bu takımın düşmanları,birçoğu asılsız olan dedikodular üreterek bütün camianın kimyasıyla oynadılar.Ne demek kulüp binasına ateş etmek.Niçin taraftar bu olayı yeterince konamadı başkana destek vermedi.Arkadaşlar hatalar insanlar için yeterki bilerek yapılmasın düzeltilebilir.Şayet hile yapılırsa düzeltmek mümkün değil.Ben başkanı hata yaptığını hile yapmadığını düşünenlerdenim.Sivasta 4 sezon önce düştü fazla panik yapmadan birlik olup takımı aynı yol süper Lig’e taşıdılar.Dedikodulara kulakları tıkayıp iyi bir taraftar olarak takımı her platformda sahiplenelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • heeee çok doğru ADİL BAŞKAN BÜYÜK BAŞKAN devam etsin ki seneye yine bir daha bize ligden düşme heyecanı yaşatsın. Kafan güzel heralde senin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetim trolüsün sende ki en büyük eksiklik yönetimin kiralık kalemi olman gerçek ismini yaz hangi yöneticisin ya da hangi yöneticinin yakını içi soyulmuş gelir gider dengesi açıklanmayan gelirleri hiç edilen kulübün yönetimini başkanını savunan Gerçek bir Malatyalı olamaz yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil başkanı hayatımda hiç canlı görmedim.Yönetimden hiç kimseyi tanıma m.Ama gerçekler sizin gibi çakma taraftarların canını acıtıyor.Takım kötü sonuç aldığında bir hafta bana zehir oluyor.Adil Başkan benim umrumda değil.Varsa Malatya yoksa Malatya.Bende diyorum ki sizlerde birilerin piyonusunuz. sizin gibiler uydurma dedikodulara inanıp takıma çok zarar verdiler takımın enerjisini düşürdüler yönetimin çalışma Şevki’ni düşürdüler.Sonrada başarı beklerler.Malatyaspor tarihinde hangi yönetim bedelsiz veya az bedelle aldığı futbolcuyu satmış söyleyin.Demek ki isabetli transferler yapılmış.Bu sene Jahoviç gibi karekter seviyesi düşük futbolcuyu transfer etmek belki de yönetimin en büyük hatası.Yerine alal acele yapılan transferlerden verim alınmadı.Birde nankör olmayın 2.lig sen alıp süper Lig’e takımı taşırken hırsız değildi şimdi kötü oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz sana sonuna kadar katılıyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Cengiz kardeşim en çok eleştiren benimdir adil gevreği ki hepside çok doğru eleştirilerdir. Kalırsa yine eleştireceğim ama belki kalırsa şayet alt ligi iyi yönetmişti, yine o çıktığımız sene de ki gibi yönetirse takımı eyvallah ama bir gerçek vizyonu ve futbol aklıyla bu lige çok fazla geldi adil gevrek kendi de yoruldu ayrıca hesapta veremedi kendisi şeffaf olarak.Ayrıca tüm türkiye gördü ve kabul etti spor kamuoyunun takdiri dahi adil gevreğin olmayan vizyonuyla bu takımı küme düşürdüğü gerçeğidir.Ama maalesef burada senin gibi düşünen sayısı azda değil ne diyeyim allah biraz akıl fikir ve öz eleştiri versin,doğruları söyleme cesareti versin.Eyvallah !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Size göre yaptığınız eleştiriler doğrudur.Ancak birçok konuda yeterli donanıma sahip değilsiniz.Şöyleki;Bu takımın hesap konusunda ilgili mercilere zorunluğu vardır.Öncelikle Denetim kurulu,Divan kurulu,Genel kurul,Türkiye Futbol federasyonu ,UEFA( UEFA lisansını alabilmesi için) Yazdığım kurul ve kuruluşları gelir giderlerini denetlediklerini bir çok kişi bilmiyor.Diğer yandan bu kulüpte futbolcu teknik kadro altyapı giderleri tesis personeli idari personel yaklaşık 100 kişi ücret alıyor.Kamp giderleri ,deplasman giderleri küçümsenecek paralarla yapılmıyor.Birçok taraftar yalnızca geleni hesaba katıyor.Bu yüzden de vebal alıp çamur atıyorlar .Tabii en büyük zararı takım ve sevenleri görüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • uzaklardan gelen selam (3 yıl önce)
    Yarın akşam saatlerinde müjdeli haberi alırsınız. Kesin bilgi, yalnızca bu seneye mahsus olağanüstü olaylar geliştiği için ligden düşme olmayacak. Yeni sezon 21 takımla ligimiz başlayacak. Şimdi bırakın Adil başkana söylenmeyide 'EY MALATYA SEVDALILARI, ELİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYUN'
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetim trolleri iş başında o adil i orda tutarsalar bu siyasiler e hiç birşey söylemiyorum yazıklar olsun derim seçimlerde de gereken cevabı veririm
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Burada Malatyasporun gerçek taraftarlarına sesleniyorum. Küme düşme kaldırılsa sakın Adil Gevrekle yola devam etmeyin kulübü baskı altında tutun taki Adil Gevrek istifa edene kadar ayrıca giderkende hesabını versin gitsin kimse Malatya sporu bu takımı yolunacak kaz görmesin kuruşu kuruşuna hesabını versin.saygılar sunuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Kulüpler birliği başkanı aynı zamanda Göztepe spor kulübü başkanlığını yürüten sayın Mehmet sepil sen ve memleketin Güzel İzmir ve halkı çok yaşayın güzel izmirimin güzel insanları adam gibi adamdır içlerinde hainlik yoktur hiç kimsenin kötülüğünü istemez herkesin mutlu olmasından yana her zaman katkı sağlarsınız sizlerle bu gün olduğu gibi her zaman gurur duyuyorum. Geçen yıl İzmirimizin Göztepe spor kulübüde ligde zor günler geçirdi küme düşmekten son anda kurtuldu o günler kulübünüzün düşmesi için yorum yapanların bu gün yüzleri kızarıyormu bilmiyorum Allah bu etme bulma dünyası belkide şimdi senin bu düşen takımlara destek çıkışını merakla bekleyenler o gün hakaretler edenler utanıyormu Gavur İzmir diyenler nerede. İzmirin dağlarında çiçekler açar Yaşa Mustafa Kemal paşa yaşa İzmirliler Göztepeliler bir Malatyalı olarak sizlerle gurur duyuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul ÇERİ (3 yıl önce)
    Tek karar verici Recep Tayyip Erdoğan AKP milletvekilleri bastırın. % 70 oy almanın bir bedeli OLMALI.CHP Millet vekili Veli Ağbaba mecliste gündeme getirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz ışık (3 yıl önce)
    bu yıl düşme olmaz inşallah, ama yönetim teknik heyet kadro alayı toptan baştan gözden geçirilmeli en başta yeni başkan adayları olmalı düşüncem böyle zaten depremdi, pandemiydi,zor günlerdi malatya için olacaksa bu sene böyle güzellik kesinlikle adil gevrek beyin çekilmesini istiyorum ilk defa eleştiriyorum ama hak etmiyorsunuz o makamı yaptığınız 3 güzel şeyin arkası hüzünle sona eriyor sayın başkan gerçekten bırakmanız çok iyi olur sizler ve gelecek olan başkanlar her zaman gidicisiniz kalıcı olan malatya'dır , malatyaspror'dur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Şimdi ligde kaldık 16 futbolcu TFF'YE başvurmuş kulüp borç bataginda ligde kalırsak bütün bunların üstü örtülerek kimse hesap vermeyecek bu başkan hoca ve ruhsuz oyuncularla devammi edeceksiniz eğer tedbir almaz hesap sormazsaniz gelecek yıl bu acı gerçekle yine karşılaşırsınız yani yaraya pansuman yapmakla bir şey değişmez yarayı açmalı tedavi etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Sayın bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile tff başkanı Nihat Özdemir yarın toplantı yapıyor. İnşallah yarın mutlu bir haber alacağız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya_Kayseri (3 yıl önce)
    Herkes TFF yi sıkıştırmalı.Sayın Vekiller, sayın Selahattin Gürkan, bu fırsat kaçmaz durmayın ilgili heryer arayın haykırın duyurun sesinizi. Kayserispor başkanı Berna hanım kadarda ı olamıyorsunuz. Kayseri vekilleri de boş durmuyorlar. Geç olmadan hemen yarın harekete geçin. Sayın Cumhurbaşkanı na ulaşın. Derebeyleri taraftar derneği neredesiniz. Di hadi DURMAYIN. 2 Gün sonra geç olabilir. Bütün takımlar destekliyor. Sayın Öznur Hanım lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Adil gevrek ve ekibi ali ravcı kulüp müdürü hepsi bir an önce gitmeli yoksa bu takım ligde düşme bu yıl olmasada Iflah olmazz Adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Ne kadar olumsuz konuşan insanlar var.Adil Gevrek kadar da başlarına taş düşsün.Adama söylediğiniz kadar da birlik içinde Takıma destek olabilirsiniz.Sezon başından beri adil aşağı yukarı denildi kulüp tesislerine silah saldırı oldu kimseden ses çıkmadı federasyonu'na hakemlerin yapmış olduğu haksızlıklara kimse ses çıkarmadı yapılan onca haksızlığa rağmen adil gevrek istifaçdenildi ben adil gevreğin yerinde olsam bu takımı Süper ligi ben taşıdım ve bu takımı şimdi bırakmam
    0
    0
    Yanıtla
  • ben murat (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    işte senin zihniyetindeki insanlar takımı bu hale getirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Haklısın. Bu takımı vizyonsuz adil gevrek çıkardı. Takımı teslim aldığı 2.lige düşürsün çeksin gitsin. Sinir sistemimizle fazla oynamasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Klüp yönetimi toptan gitmeli.Çakma kemal
    0
    0
    Yanıtla
  • Kundubegli (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Adil bile kendini bu kadar savunamaz yüzü olmaz ama sen savunuyorsun helal olsun kulubun borclarını odeyin kulüpten kazandıgınız prestij iş anlaşmaları karlarınınızı bırakıp giderseniz biz 3 lige razıyız kemal ve adil ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulübün muhasebecisiminiz maşaallah defterleri iyi tutuyorsunuz.Dedikodulara da kulaklarınızı iyi kabartıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • helal olsun valla bu ne cesaret tebrik ederim !! Bu kafa ile nasıl yaşıyorsunuz anlamıyorum. malatyaspor şampiyonlar ligine gidiyor da bizim haberimiz yok herlhalde. Bu kafada çok adam varsa Malatya kümede kalsın daha iyi. hiç olmazsa seneye aynı stresi tekrar yaşamayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Kemal bey, ya bu ne kalemşorluktur,nasıl bir savunmadır el insaf yahu el insaf !! Sanarsın bu takım uefa'ya kaldı,ligi 4.bitirdi de buradaki insanlar adil gevreği eleşitiriyor ?? Bu nasıl bir kafadır inanılır gibi değill ama malatya'ya nın gerçekleri aslında sen ve senin gibi taraftarların yorumları o'nun için makul buluyorum bu yorumu ve SESSİZ kalıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (3 yıl önce)
    Hikmet Karaman yerine genç bir hoca gelsin bu takım şimdiki haliyle bile çok çok daha iyi takım olur bi kaleci bi golcü bi tane de alexic guilherme benzeri biri lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    BJK Başkanı, FB Başkanı Kulüpler birliği başkanı na bu yıl düşmenin kalırılmasını istemişler onlara ve bu konu için olumlu görüş bildirenlere TEŞEKKÜRLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin atay (3 yıl önce)
    memleketini seven malatya lı ankara lı kayseri li kim olursa olsun herkes TFF nu ile milletvekillerine bu yıl pandemiden dolayı liğleren düşmenin kaldırılması için kampanya düzenlenmelidir. Bu işi kulüpler ve taraftar liderleri organize etmeliler..ACİL olarak harekete geçmeliler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aşağışeherli (3 yıl önce)
    Düşme olmasa kimle mücadele edecek bu takım Para yok borç gırtlağa kadar Başkan yok eğer bu yönetimle devam edecekse düşsün de bari rezil olmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    adil gevrek. hikmet karaman.. murat yıldıırm. gibi vasat kişiler kalacaksa düşme olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Be hey futbol fukarası.Murat Yıldırım’ın kariyerine şapka çıkarmalısın.Uzun yıllar süper Ligden Bursa,Samsun gibi takımlarda oynamış,Erol hocanın 11’inde banko oynamış iyi bir profesyonel .O zaman bunu oynatan hocalardan futbol bileğin daha fazla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hahahahaa. Valla çok güldüm ya Cengiz sana. Morinhio gibi adamsın valla Malatyanın başına seni koymalılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kundubegli (3 yıl önce)
    bu yil dusuremezse seneye dusurur gevrek deprem oldu gecen sene toplanamadik der yine bu baskan gitmeyecekse duselim arkadas valla cidden duselim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Düşme olmazsa Adil Gevşek çıkar biz mücadele ettik der yine kalır. Madeni bulmuş bırakırmı hiç
    0
    0
    Yanıtla
  • berna hanimin %1 i kadar takimi icin mucadele etse uefaya giderdi bu takim ama haklisin cikar bos bos konusur adilde hikmette ozellikle ali ravci denen sportif olmayan direktor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 yıl önce)
    Henüz federasyonun aldığı bir karar yok bu sadece kulüpler birliği tavsiye kararı inş kabul görürde takımımız kurtulur bu rezil yönetim ve iş birlikçilerinden de derhal hesap sorulur!
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Federasyon bu karara ne kadar uyar bilinmez ancak ilk defa 20 takımın tamamı ligden düşme olmamalı dedi ve gerçekten bu yıl çok zorluklar yaşadık Malatya olarak düşme olmazsa en az beş yıl düdmeyz
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (3 yıl önce)
    Kayseri başkanı sayın berna hanım sen varya adamsın,adamın dibisin abla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan Öz Pötürgeli (3 yıl önce)
    Federasyon daha karar vermedi arkadaşlar İnşallah umduğumuz gibi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    çok şükür dediğim çıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (3 yıl önce)
    Düşme yok bu yıl inşalla bundan iyi ders çıkarıp artık çöp topçular almayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (3 yıl önce)
    Adil gevrek şansı olur. olursa tabiki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper ligde kalırsak,Adil olmuyacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Düşme büyük ihtimalle kalkacak inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (3 yıl önce)
    Bu yıl düşme yok. Hayırlı olsun Malatya.
    0
    0
    Yanıtla