SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurban Bayramı Öncesi Alınacak Tedbirler Görüşüldü

Kurban Bayramı Öncesi Alınacak Tedbirler Görüşüldü
A- A+ PAYLAŞ

 Her yıl Kurban Bayramı öncesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alınacak tedbirler çerçevesinde düzenlenen istişare toplantılarından, 2023 yılı Kurban Bayramı İstişare Toplantısı Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Vatandaşların huzur içerisinde bayramı idrak etmeleri için Kurban Bayramı öncesi ve Kurban Bayramı süresince önceden alınacak tedbirlerin görüşülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin ilgili birim temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı düzenlendi.

Yapılan toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hanifi Acar, Kurban Bayramı’nın şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunarak, kurban hizmetleri için yapılması gereken görevler ve işlemlerden dolayı bir araya geldiklerini söyledi. Acar, “İnşallah değerli hemşerilerimizin huzur içerisinde bir bayram geçirebilmeleri ve kurbanlarını hijyenik ve temiz bir ortamda kesebilmeleri için ilgili birimlerle organizeli bir şekilde üzerimize düşen görevleri paylaştık. Malatya’mızda huzurlu bir bayram yaşayacağız. Şimdiden herkesin bayramını tebrik ediyor, kurbanlarının kabul olmasını diliyorum” dedi.

Acar’ın konuşmasının ardından, toplantıya katılan ilgili birim temsilcileri tarafından bayram öncesi alınacak tedbirler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

İha-Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (10 ay önce)
    Çok fazla tedbir almaya gerek yok bence. Sadece haley ekibi için bir yer ayarlansın ki adamlar sokak aralarında mağdur olmasın. Davulcusu, zurnacısı, haley ekibi zaten hazır bekliyorlar. Bir de meydan verilirse iyi olur. Rahat rahat haley çekerler. Zaten tüm Türkiyeye rezil olduk, daha bundan ötesi yok gayrı. Olan oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (11 ay önce)
    Kurbanda tedbir falan almayın.öyle aşırı,eski bayramlar gibi olmaz.alt tabaka,asgari ücretli,emekli kurban kesemez.ha bu arada buraya yazayım.döviz kuru bugün bayağı çıktı.şire bazarının dolar ekibi nerede, kahrolsun ameriga, hemen dolar yakma,dolar bozdurma etkinliği yapın....protesto edelim amerigayı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Gerçek (11 ay önce)
    Kurban bayramında alınması gereken önlemler 1- kurbanlık fiyatları Sonumuz hayrolsun nereye gittiği belli değil ekonominin.
    %100
    %0
    Yanıtla