SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THK'nın Kurban Derisi İhalesi

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Kurumu’nun, 2020 yılı Kurban Bayramı’nda kuruma bağışlanacak ve toplanacak olan kurban deri ve bağırsaklarının satışı için, farklı tarihlerde 21 ilde deri satış ihalesi yapacağı açıklandı.

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, toplanacak kurban derilerinin satış merkezlerinden birinin de Malatya olarak belirlendi.

Malatya ihalesi 26 Haziran’da

THK kurban derisi ve bağırsak satış ihale takvimine göre, Malatya’daki ihale 26 Haziran 2020 Cuma günü THK Malatya Şubesi’nde yapılacak.

İhale şartnamesine, thk.org  sitesindeki ‘ihaleler’ bölümünde ulaşılabileceği belirtilen ihale ilanında, ihaleye katılacak firmaların, şartnamede belirtilen belgeleri ihale gün ve saatine kadar katılacakları bölgenin ihale komisyonuna teslim edebilecekleri belirtildi.

İhale şartnamesine göre, koyun ve keçi derileri ile bağırsaklar adet olarak, sığır derileri ise kilogram üzerinden, ilgili Şube Başkanlığı ve İhale Komisyonu tarafından kabul edildiği takdirde bölgenin ortalama sığır derisi kilogramı dikkate alınarak adet olarak da ihale edilebilecek.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız