Doğanşehir’de TIR ile çarpışan kamyonette sıkışan şoför, dakikalarca yardıma gelen AFAD ekiplerince kurtarılmayı sakin bir şekilde bekledi. Kamyonet sürücüsünün sakin duruşu, AFAD ekiplerinin işini de kolaylaştırdı ve kısa sürede kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
KAMYONET TIR İLE ÇARPIŞTI
Kaza, Malatya-Adıyaman Karayolu, Doğanşehir ilçesinin Çığlık mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen elma yüklü 51 HN 694 plakalı TIR’a Necati Mermer (40) yönetimindeki 63 PV 046 plakalı boş meyve kasaları yüklü kamyonet yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile TIR yoldan çıkarken, kamyonetin ön kısmında ise büyük oranda hasar meydana geldi. Kamyonet sürücüsü Necati Mermer, araç içerisinde sıkıştı. Bunun üzerine olay yerine AFAD ekipleri gönderildi.
SAKİNCE BEKLEDİ
Kaza yerine giden AFAD ekipleri ayağı kırılmış halde araç içerisinde sıkışan sürücüyü bulunduğu yerden kurtarmaya çalıştı. Sürücü ise dakikalarca sakin bir şekilde bekleyerek AFAD ekiplerinin çalışmalarını izledi. AFAD ekipleri ayağı kırılan sürücüyü, aracın içerisine seyyar sedye koyarak aşağıya indirdi ve 112 acil servis ekibine teslim etti.
Ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne nakledilen sürücü Necati Mermer’in hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.