SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Küskünlük Veya Kırgınlıkla Yanlış Tercih Yapmayın!"

A- A+ PAYLAŞ

Suluköy mahalle sakinleriyle bir araya gelen AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Makamın değil, halkın adamı olmak için varız. 31 Mart seçimlerinin ardından belediyeleri halkın makamı haline getireceğiz” dedi.

6 Şubat depreminin ardından Yeşilyurt’u ayağa kaldırmak için göreve talip olan AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, beraberinde AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan ile birlikte Suluköy mahallesini ziyaret etti. Her seçimde AKPye büyük destek veren Suluköy mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Bacan ve Geçit, mahalle halkının sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerinin kısa sürede karşılanacağını vurgulayan Babacan ve Geçit, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için vatandaşlardan destek istedi. AKP'li belediyelerin hizmet belediyeciliği olduğuna vurgu yapan Geçit, Malatya’nın her yerinde 6 Şubat depreminin izlerinin hızlıca silinmesi için yoğun bir çaba sarf edildiğini ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından bu çabanın AKP'li Belediye Başkanlarınca yine sürdürüleceğini belirtti.  

“KÜSKÜNLÜK VEYA KIRGINLIKLA YANLIŞ TERCİH YAPMAYIN”
AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit’in adaletli belediyecilik anlayışından hiçbir zaman sapmayacağının altını çizen Milletvekili Babacan, “Sizler yıllarca AKPye, Sayın Cumhurbaşkanımıza canı gönülden destek verdiniz. AKPyi asıl sırtlayan insanlar sizlersiniz. Beraberinde bunun karşılığında inşallah bu dönem İlhan hocamızı yüksek bir oy ile göreve getireceksiniz. Hocamız, sizi adaletle temsil edecek, çalışkanlığı ile bildiğiniz ve vatandaşın tek kuruşunu hiç kimseye yedirmeyecek bir insan. Temsiliyet de adaleti temsil edecek. Küskünlük veya kırgınlıkla yanlış tercih yapmayın” şeklinde konuştu.

“BELEDİYELERİ HALKIN MAKAMI HALİNE GETİRECEĞİZ”
‘Belediyeyi dar bir zümrenin ağırlandığı makam olmaktan çıkaracağız’ diyerek sözlerine başlayan AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Yerel seçimin dinamikleri genel seçimlerden farklıdır. Bunu bir genel seçim gibi değerlendirmeyelim. Benim sizden istirhamım oy verirken adayları mukayese edin ve işi ehil olana verin. Belediyeyi dar bir zümrenin makamı olmaktan çıkaracağız. Şehri teslim edeceğiniz insanlara şöyle bir bakın, sorun, soruşturun ve liyakat durumuna bakın. Bizler bu göreve talip olduğumuz zaman ‘makamın değil, halkın adamı olmak için varız’ dedik. 31 Mart seçimlerinin ardından belediyeleri halkın makamı haline getireceğiz. Belediyelerimizin kapılarını halkımıza sonuna kadar açacağız. Toplumun, halkın çıkarlarını gözeteceğiz. Bizi bu kutlu yolda yalnız bırakmayın” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kemal (2 ay önce)
    Ne kızgınlığı küskünlüğü, estağfurullah, akpnin daha ne yapması lazım pardon da? İstersem alınır küser oy vermem ne olacak, yapmayadınız abi? Ben size adıyamanlısınız diye oy vermeyecem geçit bey, akpeye küseli yıllar oldu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Bağımsız girseydin Sami abi madem bu kadar kendine güven ve iddian var ise.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Reel (2 ay önce)
    Şimdi tam ikna oldum. Size bundan sonra kesinlikle oy moy yok,siz hele biraz dinlenin,şu ili çantada keklik görme huyundan vazgeçin, tüm istatistiklerde bu şehri en kötüler arasına soktunuz, sözleriniz ve vaatleriniz artık yemiyor bunu da bilin. Lafa bak küskünlüğün kırgınlığın zamanı değil diyo,hem suçlu hem güçlü misali,Malatya yi berbat edenler tekrar duzeltmeyi vaat ediyor, burası kimsenin yap boz ,boz yap tahtası degil
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çiftçi44 (2 ay önce)
    Vatandaşın küskünlüğüne ve kırgınlığınada karışıyorlar. Millet size kanalize olmak zorundamı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yemin ederim haber içeriğini okuyunca aynı şeyleri düşündüm. Üzgün ve kırgın olduğumuzun hatta sizi tutanların bile sizden vazgeçtiğinin farkındasınız da nasıl düzeltsek diye kıvranıyorsunuz. Başkan kusura bakma da hiç samimi değilsin
    %100
    %0
    Yanıtla