SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Küsleri Belediye Başkanı Barıştırdı

Küsleri Belediye Başkanı Barıştırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, belediyeye bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi ziyaretinde küs olan iki down sendromluyu barıştırdı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Taşkın, Engelsiz Yaşam Merkezini ziyareti esnasında, bireysel eğitim ve spor ile hidroterapi hizmetlerinden yararlanan 21 yaşındaki Muhammed Mücahit Şimşek ile 16 yaşındaki Mehmet Ali Bulut'un küs olduğunu öğrendi.

Down sendromlu iki arkadaşla bir araya gelen Taşkın, "Biz sizi barıştıracağız, siz kardeşsiniz, burada güzel güzel çalışacaksınız. Spor yapacaksınız. O senin kardeşin ben de sizin abinizim. Hadi sarılın, siz sarılınca ben mutlu olacağım." diye konuştu.

Taşkın'ın konuşmasının ardından ikili birbirine sarılarak barıştı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • malatyalı (3 hafta önce)
    Sadece Anadolu Ajansını çağırmakla hata yapmışsınız. Böyle büyük bir icraat ulusal medyada yer almalıydı
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Paşa44 (3 hafta önce)
    Başkanlar hayal kırıklığı olacak ve belli ki eskileri aratacaklar. Küs çocukları barıştırmak, parmağınızla haritayı işaret etmekle olmaz bu işler. Hala seçim öncesi gibi sürekli gelecek zaman kipi kullanıyorlar. Önceki dönemde yapılan parkları gezip poz veriyorlar. Beyler bir zahmet icraata geçin. Bakın sizden öncekiler Beylerderesi şelale parkı, Battalgazi sahili gibi büyük projeleri yaptılar. Onların yaptıklarının önünde fotoğraf çekmekle olmaz bu işler. O projeleri aşıp unutturacak projeler yapmanız lazım.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Orhan (3 hafta önce)
    Ne büyük bir icraat.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Cumali (3 hafta önce)
    Aman ne büyük bişey başarmış bırakın şirinlik yapmayı iş yapın iş
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ali (3 hafta önce)
    Hiç barismis gibi de durmuyorlar :))
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Pırasa (3 hafta önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Bu küsken çekilen foto. Sen onları şimdi gör,:⁠-⁠)
    %92
    %8
    Yanıtla