SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuzeni İle Karısını Silahla Yaraladı

Kuzeni İle Karısını Silahla Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, amcasının oğlunun eşi ile ilişki yaşadığı ileri sürülen 31 yaşındaki şahıs, kendisini terk eden kadın ile kocasını silahla vurarak yaraladı.

Olay, 19.10 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi sınırlarında eski Polis Kantini arkasındaki bir alanda meydana geldi. İddiaya göre, E.Z. (31) bir süre ilişki yaşadığı daha sonra ise kendini terk ederek eşine dönen N.Z. (35) ve eşi E.Z. (34) ile yolda karşılaştı. Taraflar arasında çıkan kavgada E.Z. silahıyla karı kocayı vurdu. Şüpheli şahıs kaçarak bölgeden uzaklaşırken, yaralı çift, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Kırıkkale'de yaşadığı belirlenen ve olay sonrası hafif ticari aracıyla bu ile hareket ettiği öne sürülen şüpheli E.Z.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, saat 20.00 sıralarında da AVM önünde meydana gelen kavgada A.K. adlı şahıs bıçakla bacağından yaralandı. Şahıs, aralarında anlaşmazlık bulunan saldırgan tarafından yaralandığını, ancak saldırganı tanımadığını öne sürerken polis araştırmalara başladı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (8 ay önce)
    Boynu bükükler şarkısı vardı, hayal meyal o şarkının sözleri geldi aklıma. Deprem oldu kaldık dışarıda, 4 gün bir arkadaşın arabasında 3 çocukla birlikte zamanımız geçti. Sonra kerpiç bir eve sığındık 2 odada toplam 37 kişi. Orasının hasar tespiti yapıldı, ağır hasarlı denildi 2 hafta sonra. Kaldık ortada. Afad, Kızılay, Kaymakamlıklar çadır vermedi, neymiş efendim, otorduğumuz evin hasar tespiti yapılmamış henüz. İzah ediyorum; Oturduğumuz evin yan apartmanı ağar hasarlı, yanı ağır hasarlı, onun 3 yanındaki apartman 2.depremde yıkıldı. Bizim oturduğumuz binada komşular il dışına çıktı, biz kaldık Malatya da. Sokakta 1,5 ay elektrik ve doğalgaz yoktu. 3 çocukla soğukta evde durmamız imkansız. Hadi diyelim bu imkanlar var; Siz sağı solu ağır hasarlı bir binada kalabilir misiniz? Yapacak bir şey yoktu, "GİRİLEMEYEN BİNA" ibaresi vardı e-DEVLET de. Kaldıkmı ortada. Önce Bacanağın çadırına sığındık 19 kişiyiz. Bir zaman sonra sağ olsun Veli Bey ile iletişime geçtik. Malum Hükümet vekillerinden bir fayda göremedik. Mersin in bir belediyesinin arabası ile bize çadır getirdiler. Çadırımızı kurduk. Erzak verdiler, soba vs. Odunumuza kadar gönderdiler. Çocukların maması bezi, giyeceği... Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Bana ve Aileme emeği geçenlerden ALLAH RAZI OLSUN. Emeği geçmeyenlerede YAZIKLAR OLSUN ! (O günleri asla unutmam)
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Volkan (8 ay önce)
    Her sokakta her yerde çingene var. Devletimiz nerede. Malatyalıyim Malatya'da garibim. Evimi soydular. Parkelere kadar aldılar. Şimdi sorarım. Devler nerede???
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Yıkılmış veran evi hurdaya çıkmış arabayı dağın tepesindeki kaysı bahçesini her mağzayı doktoru hemşireyi hepsinin başına bir polis dikmeli trafik polislerine neler yapıyorlar onu kim korusun o ne sabır o polislerdeki halel olsun kendini bayan sanan o yaratıklar alkol almış polisi çileden çıkaranlar ben kimim biliyormusun diyenler tadavi yapan doktoru darp edenler . onlara karşı ses etmeyenler devlete karşı vatandaş gibi oluyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan Bey kardeşim Senin bu haklı serzenişine beğenmeme yorum yapanlar kim acaba? Bence Hırsızların ta kendisi...
    %50
    %50
    Yanıtla