SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kuzey Çevre Yolu Kasım 2025'de Hizmete Girecek'

'Kuzey Çevre Yolu Kasım 2025'de Hizmete Girecek'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, kuzey çevre yolunun Kayseri Kavşağı ile Battalgazi Kavşağı arasındaki güzergahın Eylül ayında hizmete girmiş olacağını belirterek, projenin tamamının ise Kasım 2025’de bitmiş olacağını kaydetti.

Kuzey Çevreyolu Projesinde, deprem sonrası müteahhit firmanın gitmesinin ardından yeni yüklenici iş başı yapması nedeniyle AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sahada inceleme yaparak değerlendirmede bulundu.

Milletvekili Babacan, “Kayseri Kavşağı’nın şehre girişini başlangıç noktası olarak alırsak, 25. Kilometredeyiz. Projenin ilk başlangıç kısmından Battalgazi Kavşağına kadar olan kısmın tamamı Eylül gibi Malatyalıların hizmetine girmiş olacak. 25. Kilometrenin ardından geri kalan 4 kilometrelik Battalgazi Kavşağının tamamını Eylül ayında açtıktan sonra bunu ikmal ihalesi yapılacak. Bütün asfaltlama çalışmaları tamamlandığında deprem sonrası bütün bakım onarım çalışmaları bittiğinde hakikaten çok güzel, pırıl pırıl bir çevre yoluna Malatya’nın kavuştuğunu hep beraber göreceğiz. Sahada da teyit ettik, Kasım 2025’de itibariyle bütün proje tamamen hizmete girmiş olacak.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 ay önce)
    75 yıldır yapılamamış BEYLERDERESİ VİYADÜĞÜNÜ yapan bu iktidara akıl vermeye çalışanlar biraz vicdanlı olun. Evet yavaş yapılıyor olabilir ama Türkiye genelinde KARAYOLLARININ HER TARAFI ŞANTİYE SAHASI. Birazcık vicdanınızın sesini dinleyin.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Biz beylerderesi vuyadugunun yapılmasına karşı degiliz ki... dandik dundik uydurma bisey yapilmasina karşı çıktık.. sen bir köprü yapıyorsun üzerine tren yolunu eklemiyorsun.. tren dolaşmaya devam ediyor.. ilerde raylı sistem yapilmasina da engel olmuş oluyorsun.. hani ileri görüşlülük..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (1 ay önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya' lıyım, mesleğim gereği uzun yıllardır gurbetteydim, emekli oldum. Ben gençken kuzey çevre yolunun yapılacağından bahsediliyordu. Ak parti 20 yıldan fazladır iktidarda ve kuzey çevre yolunun bitirilmesi için iktidar vekilleri hala 2025 yılını işaret ediliyor. Benim güzel Malatya' mın insanı gerçekten çok saf. Vicdanınızı değil biraz beyninizi çalıştırın arkadaş.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Can (1 ay önce)
    Ne yolmuş arkadaş kaç yıldır bitemedi bu kadarmı zor yani inanılmazsınız gerçekten
    %91
    %9
    Yanıtla
  • YERELLİ (1 ay önce)
    Sn. vekilim, bu kuzey çevre yolunun geometrik yapısı neden bozuk. Biz karayolunun DÜZ gittiğini biliyorduk. Ki bu güzergahta yerleşim yeri de yok! Yol dar, virajlı yamuk yokuşlu inişli, merkezcil ve merkezkaç kuvvet uygulaması da yok! DİKKATİNİZE
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yakup (1 ay önce)
    Ben inanmıyorum biteceğine
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Nejmi (1 ay önce)
    Senden öncekilerde hep aynı şeyleri söyledi, yirmi yıl geçti.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • YERLİ (1 ay önce)
    : )
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cahil (1 ay önce)
    Sayın Vekil garantisini veriyor mu acaba. Yazıklar olsun Malatya tarihinde hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Elazığ nere Malatya nere. Halen rantçılar için kuzey çevre yolu inadı. Geri kalanı iptal edilip acilen güney çevre yolu yapılmalıdır. Reise yazık. Malatya'yı kaybedecek. Ders için kaybedilmesi lazım.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Yani memleket 100 yıl geriye gitmiş memlekete yazık değil de reise mi yazık. Sizler tarafınızı vatandan yana değil reisten yana seçmişsiniz o vakit. Aslında memlekete yazık
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ahmet (1 ay önce)
    Bence gerek yok yapmayın artık. Biz kestirmeden bir şekilde giderik.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Metoo (1 ay önce)
    Bi halay çekilir bu habere..seçim öncesi vaatler filmi yine vizyona girmiş anlaşılan..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • hasan (1 ay önce)
    ben hükümetten bir yetkili olsam utanırım o yol için bitiş tarihi vermeye. nasıl utanmadan halen çıkıp şu tarihte bitecek yok bu tarihte diyebiliyorlar. bu kaçıncı tarih değişi mi? gerçi inana bir saf millet olunca yalan söylemesi kolay oluyor.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    bunlar hesap kitap bilmiyor,10 yıldır tarih veriyorlar yine verdiler.akıl var mantık var.bu yol tam kapasite 2025 kasımda bitmez.en az 10 yıl sonra tam kapasite biter.yalan söylemekten burunları havuç oldu halen tarih vermekten utanmıyorlar.battalgazi pütürge yol ayrımı arası an itibarı ile dokunulmamış durumda.üçte birini yalanlarla 15 yılda ancak açtılar.halen yalan dolan ya da diyorum bunlar sınıflarının en tembel öğrencileri olmalı..
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Deli (1 ay önce)
    Hatunsuyu dan Pötür'ge kavşağına kadar tek kazma vurulmamış.. Ayrıca Sivas yolundan Hatunsuyu na kadar çalışma yok .. Yol iki şerit birinde taşıma araçları indi bindi yaparlarsa yol tek şerit kalacak . Yazık bu şehire sahipsiz . Yakında Sivas, veya Elazığ'a ilçe olarak bağlanırsa şaşmamak gerek .
    %86
    %14
    Yanıtla
  • SOFOR (1 ay önce)
    Akçadağ yol ayrımından kuzey çevre yoluna girdim suratım 60 az kalsın takla atıyordum öyle keskin virajlar koymuşlar ki sanki boş tarlada yer yokmuş gibi, burdan söylüyorum yetkililere yarın Allah göstermeye bu virajlarda yabancı araçlar kaza yaparsa sorumluları sizlersiniz sonra uyarmadı demeyin böyle viraj lı yol Türkiye nin hiç bir yerinde yok. Malatya nın günahı ney bizlere yakışan yol yapmıyorsunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bizim komşu o virajda takla attı. Böyle saçma bi viraj olamaz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (1 ay önce)
    4 km için Eylül ayini bekleyenler. Sözün bittiği yer. Ağlayanin yok Malatya
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Volkan (1 ay önce)
    Doktorum röntgen filmine bakıyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Beydagı 44 (1 ay önce)
    Sayın vekil söz konusu malatya olunca bu iş 2025 kasımda da bitmez tıpkı öncekilerin verdikleri sözler gibi tutmuyor çünkü malatya çantada keklik hizmet gelmesede garanti alıyor bütün seçimlerde
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Mehmet (1 ay önce)
    Ben istanbul da yaşayan bir malatyali olarak kuzey cevreyolu nu dar yaptınız diyorum.. en az 3x3 sollama, kazadan kaçma, kurtarma şeridi olarak gördüğümüz 1 şerit daha fazla olmaliydi...
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Porgalı Pala Dayı (1 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Bu halini bile yıllardır yapamadılar, her seçim öncesi kuzey çevre yolu bu kez kesin açılıyor deyip Malatya halkıyla dalga geçiyorlar.
    %84
    %16
    Yanıtla