SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuzey Çevre Yolu'nun Kalan Bölümü İçin 3,2 Milyar TL'lik İhale

Kuzey Çevre Yolu'nun Kalan Bölümü İçin 3,2 Milyar TL'lik İhale
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Kuzey Çevre Yolu'nun kalan 15,3 kilometrelik etabı için 3,2 milyar TL'lik ihale yapıldığını açıkladı.

Malatya için önemli olan Kuzey Çevre Yolu Projesinde kalan 15,3 kilometrelik etabın ihalesi dün gerçekleştirilirken, projeye 3,2 milyar TL'lik bir yatırım yapılacağı belirtildi. İlk büyük etabın Ekim ayında açılacağını ifade eden Babacan, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Babacan, “Daha önce belirttiğimiz gibi, 38,5 kilometrelik ilk büyük etabı zaten Ekim ayında açmış olacağız. Bu ihaleyle birlikte çalışmalar hız kesmeden devam edecek ve inşallah öngördüğümüz tarihte Kuzey Çevre Yolu’nun tamamını bitirmiş olacağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Malatya Çevre Yolu'nun Sivas Yolu ile Tavşantepe arasında 26 kilometre uzunluğundaki  1. Kısım Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans sistemi üzerinden katılımı ile 3 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşmişti.  

Ekim ayi itibariyle Kuzey Çevre Yolu'nun Tavşantepe ile Eskimalatya Alibaba Mezarlığı arasındaki kısım tamamlanmış olacak.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • mehmet (2 gün önce)
    beydağının eteklerinden geçmesi gereken yolu tarım arazilerinden geçirmek nasıl bir mantık. hangi dürtüler bu yolu ordan geçirmenizde etkili oldu.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • eğitimci (5 gün önce)
    Asıl zor olan yer Alibaba mezarlığından Pütürge kavşagına kadar olan yerler orada herhangi bir çalışma yok henüz bir 15 yılda orayı beklemeyelim. Artık cevre yolu şehir içi yolu gibi oldu her gün kaza oluyor insanlarımız ya vefat ediyor ya yaralanıyor karadeniz de deniz doldurulup yol yapılıyor biz dümdüz araziyi yol yapamıyoruz bir an önce güney ve kuzey cevre yolu bitirilmeli ki şehir trafiği de normale dönsün. yarın şehirde yıkılan yerlerin inşaatları da başlarsa trafik iyice çekilmez olur.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ali baba mezarlığı ile Pütürge yolu arasında şimdiye kadar hiç bir çalışma yapılmamış olması gayet normal çünkü ihalesi daha dün yapıldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 gün önce)
    Merhaba, çöşnük memursen toki konutlarında oturuyoruz, aylar önce binalarımızın yamaç kısmında inşaat başlamıştı, eski Battalgazi belediye başkanı Osman Güder ve birçok siyasi burda 200 tane kiracılara sosyal konut yapılacak diye açılış yaptılar, ama şimdi reklam panolarında Atlas inşaat süper lüks triplex villa ve lüks 3+1 daire satışlarımız başlamıştır diye reklam panoları asılı, lütfen bu konuya bir açıklık getirilirse seviniriz.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Abdullah (5 gün önce)
    Başka yerlerde yüzlerce km. yol bir yılda bitiriliyor. 15 yıl geçti halen ihale. Yazıklar olsun size.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mehmet (5 gün önce)
    20 yılın sonunda son seçilen vekiller isiniz sizinde zor.. özellikle bu ekonomik krizde.. akp bugüne kadar hiç bir şehire ayrım yapmadan hizmet etti.. bu hizmetler de bazı şehirler akp ye oy veren malatya gibi sehirlerden de kat kat fazla hizmet aldı.. ama artık bu son seçim son olmalı.. zihniyet degismiyorsa kendinizi de yormanin anlamı yok.. malatya gibi şehirlere yatırım hizlandiracaksiniz bu son 5 yılda.. eski siyasilerin ve belediye başkanlarının hataları yüzünden planları da düzeltmek size kaldı.. Allah yardimciniz olsun bu konuda.. beylerderesi viyadük tamamen yıkılmalı tren yolu ile birlkte yapılmalı.. 2 ci üniversite beylerderesi karşısına tasinmali.. böylece üniversite icine yapılacak bir egitim arastirma hastanesi ile halk o bölgeye de gidecek tir.. alt geçitlerin hepsini kapatip ters istikamet alt geçit acmalisiniz.. mesela carmuzu acil iş merkezi... cevreyolu düz devam etmeli üzerine yolun ortası açılarak raylı sistemler olmalı trambus kaldirilmali.. böylece tramvay için geçişler üst gecitlerden olacağından karsidan karsiya da guvenli gecisler her istasyonda yapilmis olacak.. yht mutlaka baslanmali. 1 saniye kaybedecek zaman yok.. yarin başka bir hükumet gelip iptal edebilir.. bu fırsat kacirilmamali.. malatya Adıyaman arasina kısa yoldan tren yolu yapilmali süre kisalmali. Adana mersin gibi raybus ler olmalı.. isiniz zor..
    %24
    %76
    Yanıtla
  • cafer canbay (5 gün önce)
    22 yıldır AKP İktidarda Kuzey Çevre yolu bitmediki bite
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Hakim (5 gün önce)
    Bizlere yazık oldu.bu nasıl bir para.ekonomiyi katleden iktidarın hayat koşullarını nasıl perişan ettiğinin ispatı bu ihaleler.dehşet kötü bir hale düşürülmüş olmanın yanında depremlerin de sarstığı bizlerin bu gününü yarınını çalan iktidar son numarasını da zorbalıkla sözde rezerv alanla konut yaygarasıyla mülk gaspına kadar işi vardırdı.maalesef çok rezil bir şekilde yönetilen ülkemiz artık daha büyük musibet ve belaların kaçınılmaz olduğunun ispatı olmaktadır.yazık ülkeyi babasının çiftliği gibi yöneterek hayatımızı rezil edenler utansın.nalet olsun liyakatsizlerin sebep olduğu maddi ve manevi yıkıma
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Rezerv alanı biz destekliyoruz.. yerinde dönüşüme karsiyiz. Yerinde dönüşüm yolu sağlı sollu en az 5-10 mt geriye cekerse razıyız.. eski koy gibi malatya yi senin 5 mt gitti diye tekrar kuramayiz.. rezerv alan ile komple tek bir paket halinde şehir planlanip yapılır.. tek tek ugrasacak gali yok millet ile devletin.. kusura bakma senin malatyamiz senin arkandan, evinden kat kat daha kıymetli.. bedelini alacaksin
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Bitmeyen Bitirlemeyen Yol (5 gün önce)
    Yol yabtiiiii kopruuu yabtiiiii. Hey Allahım Hey. Kendi vergilerimizle bile hizmet alamıyoruz. Şu hale bak. 5 li çeteye verseydiniz 100 milyar dolara bir de yolcu garantisi çevre yolu şimdiye bitmişti.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Heykel yaptı konser verdi.. beğenmiyorsan izmir kordonboyu na git ölen balıklar için ağla..
    %23
    %77
    Yanıtla
  • daha da beter olun :)
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet cahiline notlar (3 gün önce)Beter isimli kullanıcı yorumuna
    Mehmet sizin zihniyet ülkenin topraklarını zehirletti Kanadalı şirketlere. Ülkenin geleceğini kararttı. Uçak inmeyen havalimanina ,yolcu gecmeyen köprülere dünya kadar vergin gidiyor hazineden. Adalet sistemin bitti, sağlık işlemiyor, eğitimde Pakistanla yarışıyoruz, ekonomi desen mahvolmuş, ülkende 10 milyon yabancı cirit atıyor tüm kaynaklarını tüketiyor Ortadoğu'dan gelen gidenin haddi hesabı yok buna rağmen sen yine de malum çürümüş zihniyetinizi görmüyorsunuz pes...
    %100
    %0
    Yanıtla