SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuzey Kuşak Yolu Son Etabında Asfaltlama Çalışması

Kuzey Kuşak Yolu Son Etabında Asfaltlama Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nce, Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ karayolunu birbirine bağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolu’nun son etabında asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaların son aşamaya geldiği Kuzey Kuşak Yolu, toplamda 13 kilometre (km) uzunluğunda ve 6 şeritten oluşuyor.  9,5 kilometresinde çalışmaların tamamlandığı Kuzey Kuşak Yolu’nda kalan yolun yaklaşık 3 kilometrelik Topsöğüt-Sivas yolu arasındaki kısmında ise Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yolu’nun tamamlanmış olan 9 bin 500 metrelik kısmında aynı zamanda 13 adet menfez, yaklaşık 30 bin metreküp (m3) taş duvar ile kanalizasyon ve  drenaj hatlarını da tamamladı. Öte yandan yol güzergâhındaki doğalgaz, telekom ve aydınlatma gibi altyapı çalışmaları da tamamlanmış olup, bölgede kaldırım ve asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Alperen (14 dakika önce)
    Depremde Tecde ve Bostanbaşında yerle bir olan bir şehir ve yeni rant alanları ve tarım arazilerinin nasıl yok olduğunun 1.elden belediyeden resmi ilanı bugün öğünülecek neyi var utanç duymalısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (58 dakika önce)
    Altı şerit değil dört şerit
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdulgafur Kocaman (1 saat önce)
    Emeği geçenlerin ellerine sağlık, Sivas yolunda gelen trafik yoğunluğunu azaltacağına inanıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • KAYİSİ (1 saat önce)
    Kayısılar tozun topragin karbon monoksitin arasında şifa kaynağı olacak....
    %50
    %50
    Yanıtla