SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuzey Kuşak Yolundaki Kazada Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Kuzey Kuşak Yolundaki Kazada Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşı tarafına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Kaza, 13.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Melekbaba Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Kuzey Kuşak yolu üzerinde seyir halinde olan F.L. idaresindeki 35 AFH 149 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Lütfiye Karakuş'a (83) çarptı. Kazada yola savrulan kadın ağır yaralanırken ihbar üzerine bölgeye polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi kaldırılan Lütfiye Karakuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Araç sürücünün gözaltına alındığı kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Şahıs (4 ay önce)
    Tamam arabalar hadi hızlı gidiyor da yaşlılarımıza yolun karşısına geçme eğitimi verilmeli gerçekten bizzat şahit oldum bir çok kere sağına soluna bakıp geçme yok düz bir şekilde karşıya koşuyorlar ışıklarda trafik lambasına bakma yine yok koştuklarında zannediyorlar ki yol tammamen bomboş ve onların eğitim şart Allah rahmet eylesin
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Mehmet (4 ay önce)
    Her hafta yapıştır iki üç ceza millete bak bakalım ozaman böyle hızlı araba sürüyorlarmı gör sen
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cemil (4 ay önce)
    Bahsi geçen yoldaki kavşak çok dar araçlar çok süratli geçiyor
    %90
    %10
    Yanıtla
Reklam