SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lanetli Sular

0
Güncellendi - 2019-02-08 00:07:33
Lanetli Sular
A- A+ PAYLAŞ

Lanetli Sular, arkadaşını ziyarete giden genç bir kadının başına gelenleri konu ediyor. Genç bir kadın olan Sara, şehir dışında bulunan bir arkadaşını ziyaret etmeye karar verir. Güzel bir tatil yapma hayali ile yola koyulan Sara, arkadaşının yanına gittiğinde başlarda her şey yolundadır. Kaldığı yerde havuz başında verilen partiye katılan genç kadın, gruptan birisinin kendisine yaptığı uyarıdan oldukça tedirgin olur. Adam, Sara’ya oradan derhal ayrılmasını söylemiştir. Kendisine söylenenleri unutup keyifli vakit geçirmeye çalışan Sara, yüzme havuzunda bir yaratık tarafından saldırıya uğrar. Grup yaşananlara bir türlü anlam veremez. Olanlara inanmak istemeseler de bir süre sonra suyla temas eden herkesin tehlikede olduğunu anlarlar. Sara, derinlerde gizlenen mistik yaratıktan kurtulabilmek için onunla yüzleşmek zorunda kalır. Korku türündeki filmin yönetmen koltuğunda Georges Padey oturuyor.

Senaryosunu yönetmen ile birlikte kaleme alan Itziar Martinez’in başrolü de üstelendiği filmin oyuncu kadrosunda Dennis Mencia, Raul Walder, Sean Ormond, Josephine Phoenix, Natalie Blackman, René Mena gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Georges Padey

Oyuncular: Itziar Martinez, Dennis Mencia, Raul Walder, Sean Ormond, Natalie Blackman

Tür: Korku, Gizem, Gerilim

Yapım Yılı: 2018 (107 dk)

Vizyon Tarihi: 11 Ocak 2019 Cuma

Senaryo: Itziar Martinez, Georges Padey

Yapımcı Firma: Flavor Land

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Nereus

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız