SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levha Yok, Ceza Var!

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi’nde yapılan kaldırım çalışmalarının bir bölümünün, uzun süre önce bitirilmesine rağmen, özellikle trafik işaretlerinin yerine konulmaması karışıklığa neden oluyor.

Kız Meslek Lisesi’nden Sıtmapınar’ı istikametine giderken yolun sağ tarafında bulunan, özellikle park yasağı levhaları kaldırım çalışmaları sırasında kaldırılmıştı.

Kaldırım çalışmalarının bölüm bölüm yapıldığı, bazı yerlerin aylar önce bitirilmesine rağmen, park yasağı levhalarının -bir yer hariç - yerine takılmadığı gibi caddeye park edilen araçlara "park yasağını ihlal gerekçesiyle ceza kesilmesi tepkilere yolaçtı.

TÜM LEVHALARIN KONTROL EDİLMESİ LAZIM
Kız Meslek Lisesi’nden Sıtmapınarı’na giderken, yaklaşık 1 km’lik yolda sadece Öğretmenevi’ne yakın bir noktada park yasağı levhası bulunuyor.

Sıkıntının sadece burada olmadığı da gözlendi. Şehir trafiğinin en yoğun olduğu merkezdeki Ziraat Bankası’ndan PTT binası önüne kadar olan yolda karşılıklı olarak park yasağı levhalarının kaldırıldığı belirlendi.

Bu yerlerde kaldırım çalışmasının daha başlamamasına rağmen levhaların kaldırılmasına ve sürücülere ceza kesilmesine bir anlam verilemiyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız