SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Levhadaki 'Yasağı' Kaldırdı, Yakalandı!

Levhadaki 'Yasağı' Kaldırdı, Yakalandı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, ‘sola dönme yasağı’nı ifade eden trafik levhasını boyayla tahrif eden şahıs, polis tarafından yakalandı, sebebi şaşırttı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece yarısından sonra 02.00 sıralarında Mücelli Caddesi'nde meydana geldi. KGS kameralarından caddede yer alan trafik levhasına bir kişinin zarar verdiğini belirleyen polis yetkilileri, ekipleri harekete geçirdiler. Levhaya zarar veren şahsı yakalamak için bölgeye gelen Terörle Mücadele Şubesine ait bir ekip, karanlıktan yararlanarak uzaklaşmak isteyen şahısla sokakta karşılaştılar.

Sola dönüş işaritinin üzerini beyaz boya ile kapatarak kendince 'dönüş yasağını' kaldıran şahsın, bir otoparkın görevlisi olduğu ve işaretin otoparka araç girişini engellediği gerekçesiyle levhayı tahrif ettiğini söylediği öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mert MALATYALI (2 yıl önce)
    alemin akıllısı ya, canı ne isterse yapabilir.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Turan (2 yıl önce)
    Adam haklı beyler :)
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Aydın (2 yıl önce)
    Mücelli Özbek sokakta aynı şeyler yaşanıyor. TERS yön levhası bir yıldır yoktu.Yeni takıldı. Oradakiler yapıyor.
    %34
    %66
    Yanıtla