SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Lise Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası Yapıldı

Lise Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Lise Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası sona erdi, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi ekibi  şampiyon oldu.

Yeşiltepe Spor Salonu'ndaki şampiyonada 12 okul takımı mücadele etti. Final, Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi ile Malatya Spor Lisesi arasında oynandı. Furkan Salduz ve Mustafa Ateş hakem ikilisinin yönettiği finalde Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi 25-21, 25-17 ve 25-23'lük set skorlarıyla maçı 3-0 aldı, il şampiyonluğunu kazandı. Malatya Spor Lisesi ikinciliği elde etti.

3.'lük- 4.'lük maçında ise Şehit Ekrem Toktamış Lisesi, rakibi Fuat Sezgin Anadolu Lisesi sahaya çıkmayınca maçı hükmen 3-0 kazanarak, üçüncü oldu.

Şampiyona sonunda dereceye giren takımlara kupa ve sporcularına madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayan, Yeşilyurt İlçe Şube Müdürü Mehmet Özgül ile Spor Şube Müdürü Orhan Altay verdiler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: Şampiyon Niyazi Mısri Sosyal Bilimler Lisesi

FOTO: İkinci Malatya Spor Lisesi ekibi

FOTO: Şampiyonanın üçüncüsü Şehit Ekrem Toktamış Lisesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mltykrl (1 yıl önce)
    Spor lisesi ve kulüplerden lisanslı sporcuları burslu olarak kabul eden özel liseleri okul sporlarına dahil etmemeleri gerekiyor.devlet okullarına haksızlık oluyor bu durumda.
    %100
    %0
    Yanıtla